Χαμός με τα ΑΒ Βασιλόπουλος λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα - Γιατί έχουν πάθει πλάκα οι πελάτες του

Αυτό σας αφορά άμεσα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χαμός με τα ΑΒ Βασιλόπουλος λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα - Γιατί έχουν πάθει πλάκα οι πελάτες του

Κάτι λιγότερο από 40 ημέρες απομένουν μέχρι τα φετινά Χριστούγεννα και το "φρέσκο" κατάστημα ΑΒ στον Φάρο Ψυχικού, το ιστορικό κατάστημα της αλυσίδας ΑΒ Βασιλόπουλος, έχει "ντυθεί” εορταστικά προσφέροντάς μας μια αισιόδοξη νότα. Αρωγός σε αυτή την εορταστική ατμόσφαιρα, που φέτος θα είναι διαφορετική απ’ ότι άλλες χρονιές, αποτελεί το ίδιο το κατάστημα το οποίο ανακαινίστηκε και μας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία.

Ας δούμε όμως τι άλλαξε σε αυτό το εμβληματικό κατάστημα όπου ο όρος ανακαίνιση είναι λίγος για να περιγράψει την εμπειρία που απολαμβάνουμε ψωνίζοντας σε αυτό και βρίσκοντας εν όψει και των Χριστουγέννων πλήθος εκλεκτών προϊόντων για το γιορτινό τραπέζι.

Στο ανανεωμένο ΑΒ Ψυχικού ήρθαν τα κάτω – πάνω: Καινοτομίες, νέες ψηφιακές υπηρεσίες, πλούσια γκάμα προϊόντων, η οποία καλύπτει πολλές και διαφορετικές ανάγκες, νέα τμήματα κατηγοριοποιημένα ανά όροφο, ψηφιακές οθόνες και… αυτόματα ταμεία, όλα εορταστικά με πληθώρα εξαιρετικών επιλογών εν όψει και των Χριστουγέννων.

Διαβάστε εδώ τι αλλάζει από Δευτέρα σε όλα τα σούπερ μάρκετ της Ελλάδας!

ΑΒ Βασιλόπουλος κατάστημα ψυχικό πριν τα Χριστούγεννα

Και για να πάρουμε μια γεύση, ξεκινάμε τις αγορές μας από το Grab & Go που βρίσκεται στην είσοδο του καταστήματος. Εκεί θα βρούμε snacks, sandwich, έτοιμα γεύματα, καφέ αλλά και ολόφρεσκοι φυσικοί χυμοί και smoothies που ετοιμάζονται μπροστά μας.

Και αυτό είναι μόνο η αρχή. Τα φρέσκα φρούτα και λαχανικά, τα εκλεκτά κρεατικά, τα ψάρια και θαλασσινά, και, βέβαια, τα αλλαντικά και τα τυριά βρίσκονται όλα στο ισόγειο για να διευκολύνουν τις αγορές μας. Αλλά και για τους λάτρεις των τυριών, το νέο τμήμα La Fromagerie, είναι εδώ με μια μοναδική συλλογή από εξαιρετικά σπάνια τυριά μικρών τυροκομείων από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο, που θα κάνουν κάθε γιορτινό τραπέζι, μοναδικό!

Εδώ, βρίσκονται και οι ειδικοί της ΑΒ που μέλημά τους είναι να μας μυήσουν στην τέχνη της τυροκομίας και να μας προτείνουν ιδανικούς συνδυασμούς για κάθε τυρί. Δίπλα στη La Fromagerie, υπάρχει το Sushi Bar, όπου μπορούμε να βρούμε sushi ακόμη και για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι.

Στο επίπεδο -1 η Κάβα ΑΒ βρήκε τον χώρο της διαθέτοντας σπάνιες και βραβευμένες ετικέτες από όλον τον κόσμο, αλλά και σειρά εκλεκτών οίνων από μικρούς παραγωγούς του τόπου μας, που θα συνοδεύσουν θαυμάσια το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι και όχι μόνο.

Αλλά και για μετά το γεύμα, στο ΑΒ Ψυχικού μπορούμε να βρούμε μεγάλη ποικιλία από Χριστουγεννιάτικα γλυκά, όπως κουραμπιέδες αμυγδάλου με βούτυρο γάλακτος, μελομακάρονα με μέλι & καρύδι ή με επικάλυψη με σοκολάτας, τσουρέκι με μαστίχα αλλά και με πραλίνα. Όλα με την υπογραφή του αγαπημένου μας σεφ Άκη Πετρετζίκη!

Στο ανανεωμένο κατάστημα, στο -1 θα ανακαλύψουμε το νέο τμήμα της Armonia όπου υπάρχει πληθώρα υγιεινών επιλογών όπως βιολογικά προϊόντα, προϊόντα ειδικής διατροφής, επιλογές για vegans, προϊόντα χωρίς γλουτένη, με χαμηλά λιπαρά, με υψηλή πρωτεΐνη, χωρίς ζάχαρη για όσους αγαπούν την υγιεινή διατροφή. Και φυσικά πλήθος vegan επιλογών και υγιεινών προϊόντων για ένα διαφορετικό Χριστουγεννιάτικο γεύμα.

Η εμπειρία στο τμήμα Armonia συνεχίζεται στον πρώτο όροφο, όπου υπάρχουν προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον και φυτικά καλλυντικά.

Οι καινοτομίες όμως δεν σταματούν εδώ. Σε μια εποχή όπου η τεχνολογία, το Internet και η ανάγκη για άμεση και φιλική εξυπηρέτηση αποτελεί βασικό κριτήριο για την επιλογή ενός καταστήματος, το ανανεωμένο ΑΒ Ψυχικού, χάρη στις νέες ψηφιακές υπηρεσίες που διαθέτει και κάνει τις αγορές στο σούπερ μάρκετ μια ολοκληρωμένη και μοναδική εμπειρία. Δεν χρειάζεται πλέον να περιμένουμε στην ουρά σε τυριά, αλλαντικά, κρέας, ψάρι, καθώς με το μηχανισμό για σειρά προτεραιότητας, που υπάρχει στα ψηφιακά κιόσκια του καταστήματος, ξέρει ακριβώς πότε θα έρθει η σειρά μας. Οι ψηφιακές οθόνες του καταστήματος και τα ειδικά κιόσκια, ενημερώνουν σε πραγματικό χρόνο για τις προσφορές και τα νέα προϊόντα της ΑΒ, ενώ για τους πολύ βιαστικούς υπάρχουν αυτόματα ταμεία για άμεση εξυπηρέτηση.

Γιατί στο "φρέσκο" ΑΒ Ψυχικού, στη Λεωφόρο Κηφισίας 228, στο Νέο Ψυχικό, ζούμε μια ολοκληρωμένη εμπειρία! Μάθε περισσότερα εδώ

Ασύλληπτη είδηση για τα ΑΒ Βασιλόπουλος λίγο πριν τα Χριστούγεννα - Ανακοινώθηκαν ευχάριστα νέα

Λίγες μέρες πριν από τα Χριστούγεννα, η γνωστή αλυσίδα καταστημάτων ΑΒ Βασιλόπουλος, είχε μία ασύλληπτη είδηση η οποία αφορά σε κάθε περίπτωση όλους τους καταναλωτές της. Μέσα από το επίσημο σάιτ, ανακοίνωσε τα πιο ευχάριστα νέα για τις προσφορές που μπορείτε να βρείτε.

Τα γνωστά σούπερ μάρκετ βρίσκονται στο πλευρό του καταναλωτή ακόμα και στις πιο δύσκολες μέρες όπως αυτές που βιώνουμε με την επιβολή του δεύτερου lockdown.

Αυτή τη φορά, μπορείτε να γεμίσετε τα ντουλάπια του σπιτιού σας με τα πιο απαραίτητα προϊόντα στις καλύτερες τιμές, ενώ προσφορές θα βρείτε και σε ένα προϊόν που χρειάζονται σίγουρα όλοι οι γονείς.

Αυτά είναι τα ευχάριστα νέα που ανακοινώθηκαν από τα ΑΒ Βασιλόπουλος

ΑΒ Βασιλόπουλος προσφορές