Ντιέγκο Μαραντόνα: Πιθανότατα νεκροί οι υπάλληλοι που φωτογραφήθηκαν με την σορό του

Όλες οι πληροφορίες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ντιέγκο Μαραντόνα: Πιθανότατα νεκροί οι υπάλληλοι που φωτογραφήθηκαν με την σορό του

Το παγκόσμιο σοκ από την απώλεια του Ντιέγκο Μαραντόνα φαίνεται πως μονοπωλεί ακόμη το ενδιαφέρον σε όλο τον πλανήτη. Σε αυτήν, την τόσο τραγική εξέλιξη, μια ακόμη ανεπιβεβαίωτη είδηση έρχεται να κλονίσει την επικαιρότητα, καθώς τρείς άνθρωποι φαίνεται πως δολοφονήθηκαν από φανατικούς οπαδούς του Αργεντίνου Σταρ των γηπέδων.

Όπως προκύπτει από τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, τρεις υπάλληλοι του γραφείου τελετών που ανέλαβε την κηδεία του «Ντιεγκίτο» επέλεξαν να φωτογραφηθούν μπροστά στη σωρό του. Μάλιστα, ο ένας εξ αυτών ποστάρισε την εικόνα στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media.

Η πράξη αυτή πυροδότησε ένα απίστευτο μένος για τους «Ultras», τους φανατικούς οπαδούς, οι οποίοι φέρονται πως βρήκαν και τιμώρησαν με βία τα συγκεκριμένα άτομα. Προς το παρόν, η συγκεκριμένη πράξη δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα από τις Αρχές της Αργεντινής, αλλά είναι είδηση που έχει μεταδοθεί από τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά δίκτυα. Δείτε εδώ το σπαρακτικό αντίο της κόρης του Μαραντόνα!

Πηγή: newsauto.gr

Βίαια επεισόδια και εντάσεις στο προσκύνημα της σορού του Ντιέγκο Μαραντόνα

Αρκετές εντάσεις και βίαια επεισόδια διαδραματίστηκαν στο προσκύνημα της σορού του Ντιέγκο Μαραντόνα με αποτέλεσμα να πάρει πολύ άσχημη τροπή.

Ειδικότερα, βία ξέσπασε μεταξύ της Αστυνομίας της Αργεντινής και των φανατικών θαυμαστών του Μαραντόνα στο Προεδρικό Μέγαρο.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν οι Αρχές αποφάσισαν να κλείσουν τις πύλες του Προεδρικού Μεγάρου με αποτέλεσμα να διακοπεί το λαϊκό προσκύνημα ενώ χαμός έγινε και με τους υπαλλήλους του γραφείου τελετών που έβγαλαν φωτογραφία πάνω από τη σορό του.

Αυτό φυσικά έκανε έξαλλο το πλήθος που είχε μαζευτεί με σκοπό να αποχαιρετήσει τον θρύλο του ποδοσφαίρου και έτσι η αστυνομία χρειάστηκε να κάνει χρήση δακρυγόνων, πλαστικών σφαιρών και αντλιών νερού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η πομπή με τη σορό του Μαραντόνα έφτασε στο νεκροταφείο το βράδυ της Πέμπτης και ετάφη δίπλα στους γονείς του, στη Μπέλα Βίστα.

Δείτε αναλυτικά παρακάτω το ρεπορτάζ της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα Mega»: