Επεισόδια στο Σύνταγμα με αντιεξουσιαστές - 5 προσαγωγές

Όλες οι πληροφορίες

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Επεισόδια στο Σύνταγμα με αντιεξουσιαστές - 5 προσαγωγές

Ενταση σημειώθηκε στο Μετρό στο Σύνταγμα όταν μια ομάδα περίπου 100 αντιεξουσιαστών εμφανίστηκε μέσα στην είσοδο, πέταξε τρικάκια και άπλωσε πανό.

Πιο αναλυτικά περίπου 100 άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου βγήκαν αιφνιδιαστικά από το Μετρό του Συντάγματος με πρόθεση να αναρτήσουν πανό και να πετάξουν φειγβολάν. Σημειώθηκε μικρή ένταση και αντιπαράθεση με αστυνομικούς της ομάδας «Δράση». Εν συνεχεία μπήκαν ξανά μέσα στο Μετρό στο Σύνταγμα, ενώ υπάρχουν πληροφορίες για 5 προσαγωγές.

πηγή: iefimerida

ΕΛ.ΑΣ.: Συμμορία ανηλίκων στην Αθήνα - Δεκάδες προσαγωγές

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στο κέντρο της Αθήνας για την εξάρθρωση συμμορίας ανηλίκων που εμπλέκεται σε δεκάδες υποθέσεις ληστειών και κλοπών.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών έχουν προχωρήσει σε περισσότερες από 27 προσαγωγές.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι μέλη της συμμορίας, χωρισμένα σε ομάδες με διαφορετική κάθε φορά σύνθεση, έστηναν ενέδρες σε άλλους ανήλικους, τους χτυπούσαν, τους απειλούσαν με μαχαίρια και τους λήστευαν χρήματα, κινητά τηλέφωνα. Η συντριπτική πλειονότητα των συλληφθέντων είναι υπήκοοι Αλβανίας, ενώ η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζεται καθώς υπάρχουν πληροφορίες και για άλλα εμπλεκόμενα άτομα. Βρέθηκε νεκρός άντρας στα Τρίκαλα!

Σημαντική ανακοίνωση από την ΕΛ.ΑΣ. - Σας αφορά όλους

Μόλις σήμερα η ΕΛ.ΑΣ. θέλησε να εκδώσει μία πολύ σημαντική ανακοίνωση, η οποία αφορά όλους τους πολίτες που δέχθηκαν ένα απειλητικό μήνυμα στο μέιλ τους, σύμφωνα με οποίο «βιντεοσκοπήθηκαν να παρακολουθούν βίντεο ερωτικού περιεχομένου».

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. στο athensmagazine.gr

Θεσσαλονίκη: Ένταση έξω από φοιτητικές εστίες - παρέμβαση της αστυνομίας!

Μεγάλος αριθμός νεαρών ατόμων συγκεντρώθηκε στον αύλειο χώρο και στη θέα των αστυνομικών δυνάμεων άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα

Την κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών έφερε το βράδυ της Πέμπτης, καταγγελία για συγκέντρωση ατόμων έξω από τις φοιτητικές εστίες του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης στην περιοχή των Σαράντα Εκκλησιών.

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει το GRTimes.gr μεγάλος αριθμός νεαρών ατόμων συγκεντρώθηκε στον αύλειο χώρο και στη θέα των αστυνομικών δυνάμεων άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα ενώ στο σημείο βρέθηκαν για ενίσχυση και διμοιρίες των ΜΑΤ.

Σημειώνεται πως δεν υπήρξε ένταση ανάμεσα στις δύο πλευρές με τις δυνάμεις της ΕΛΑΣ να αποχωρούν από το σημείο.

ΠΗΓΉ: PROTOTHEMA