Λονδίνο: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς

Όλες οι πληροφορίες

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Λονδίνο: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς

Ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς στο Χάκνεϊ του ανατολικού Λονδίνου και εκφράζονται φόβοι για αρκετούς σοβαρά τραυματίες.

Ασθενοφόρα, οχήματα της Πυροσβεστικής και περιπολικά έσπευσαν στο σημείο, στην περιοχή Στάμφορντ Χιλ του Λονδίνου. «Ένας μανιακός ανέβηκε μόλις τώρα με το αυτοκίνητό του στο πεζοδρόμιο, τραυματίζοντας τέσσερα άτομα στο Στόουκ Νιούινγκτον. Ένα άτομο είναι σε κρίσιμη κατάσταση», έγραψε ένας χρήστης στο Twitter.

Νοσηλευτές προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες σε τραυματίες, ενώ το γκρι αυτοκίνητο έχει πέσει πάνω σε δέντρο. Η Σκότλαντ Γιαρντ δεν αντιμετωπίζει προς το παρόν ως τρομοκρατική επίθεση το συμβάν.


«Ένα αυτοκίνητο ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και χτύπησε αριθμό πεζών. Περιμένουμε νεότερες πληροφορίες για τους τραυματίες. Σε αυτό το στάδιο το περιστατικό δεν θεωρείται ότι σχετίζεται με την τρομοκρατία. Η έρευνα συνεχίζεται, δεν έχουν γίνει συλλήψεις», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας. Δυστυχώς και στο Ηράκλειο κατέληξε νεκρός ένας 16χρονος έπειτα από σοβαρό τροχαίο!

πηγή: iefimerida

Σοβαρό τροχαίο στον Κηφισό με δυο τραυματίες

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης στη Λεωφόρο Κηφισού στο ύψος του Αιγάλεω. Ένα τζιπ, το οποίο κατευθυνόταν προς τον Πειραιά εξετράπη της πορείας του και συγκρούστηκε στην ενδιάμεση νησίδα με κολώνα ηλεκτροφωτισμού, η οποία και ως αποτέλεσμα κατέρρευσε στο αντίθετο ρεύμα της Λεωφόρου Κηφισού.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν. Πρόκειται για τον οδηγό του αυτοκινήτου και τον οδηγό μιας μοτοσυκλέτας, η οποία κινούταν στο αντίθετο ρεύμα της Εθνικής Οδού και προσέκρουσε στην κολώνα ηλεκτροφωτισμού.

Ο οδηγός της μοτοσυκλέτας, ο οποίος ευτυχώς φορούσε κράνος, εκσφενδονίστηκε σε μεγάλη απόσταση, ενώ στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, κι ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. Και στα δύο ρεύματα του Κηφισού έχουν δημιουργηθεί ουρές χιλιομέτρων.

Πηγή: ethnos.gr