Θρίλερ για γνωστό επιχειρηματία της Μυκόνου - «Με έδεσαν και μου πήραν..»

Αποκάλυψη σοκ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Θρίλερ για γνωστό επιχειρηματία της Μυκόνου - «Με έδεσαν και μου πήραν..»

Τρόμος για γνωστό επιχειρηματία της Μυκόνου. Τρεις αλλοδαποί, μπούκαραν το βράδυ της Παρασκευής στο διαμέρισμα του στο Παγκράτι και αφού τον έδεσαν και τον φίμωσαν, του άρπαξαν χρήματα, μια τηλεόραση και το κλειδί του οχήματος του ενός Smart και διέφυγαν με αυτό.

Ο επιχειρηματίας μίλησε στο protothema.gr για όσα έζησε: «Εσπασαν την πόρτα του διαμερισματός μου. Στις 9 του μήνα είχαν σπάσει 10 διαμερίσματα και χθες στις 11 το βράδυ μπήκαν και στο δικό μου! Με έδεσαν, μου πήραν το αυτοκίνητο! Μένω στο Καλλιμάρμαρο, 500 μέτρα από το Μέγαρο Μαξίμου και είναι κρίμα γιατί εδώ έξω παίζουν και μικρά παιδιά!».

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 11 χθες το βράδυ στο διαμέρισμα του 1ου ορόφου σε κεντρικό δρόμο του Παγκρατίου. Οι πληροφορίες λένε ότι οι τρεις αλλοδαποί εισέβαλαν μέσα στο σπίτι του 55χρονου όταν ο ίδιος μετά από φασαρία που άκουσε άνοιξε την πόρτα για να δει τι συνέβαινε.

Το θύμα, κατάφερε να λυθεί δυο ώρες αργότερα και να ειδοποιήσει τις αρχές. Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης μετά από αναζητήσεις εντόπισαν το κλεμμένο όχημα του επιχειρηματία στην Ομόνοια και πέρασαν χειροπέδες στον έναν από τους τρεις αλλοδαπούς δράστες.

Πρόκειται για έναν νεαρό Αφγανό ενώ έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των άλλων δυο συνεργών του. Σοβαρό ατύχημα έπαθε ένας γνωστός επιχειρηματίας με τη σύζυγο του.

Πηγή: protothema.gr

Θρήνος για τον θάνατο κορυφαίου Έλληνα επιχειρηματία! Τι προκάλεσε το φριχτό δυστύχημα;

Θρήνος επικρατεί με την είδηση του θανάτου κορυφαίου Έλληνα επιχειρηματία! Τι προκάλεσε το φριχτό δυστύχημα το μοιραίο βράδυ;

Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Θεόδωρος Νιτσιάκος ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε σε χαράδρα στην Αετομηλίτσα Ιωαννίνων!

Όπως αναφέρει το epirus-tv-news.gr ο Θεόδωρος Νιτσιάκος είχε πάει για κυνήγι και το δυστύχημα οφείλεται στην ολισθηρότητα του δρόμου από τις κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν τις τελευταίες ημέρες.

θάνατος επιχειρηματία

Ο 76χρονος επιχειρηματίας κατευθυνόταν προς την Αετομηλίτσα κατά τις 20:30 το βράδυ της Παρασκευής μαζί με συγγενή του. Στο 5ο χιλιόμετρο του δασικού δρόμου Αετομηλίτσας-Πληκατίου, το όχημα ακινητοποιήθηκε λόγω πάγου.
Τότε, προσπαθώντας να απεγκλωβιστούν και να συνεχίσουν την πορεία τους, ο συνοδηγός κατέβηκε από το αμάξι και σπρώχνοντας προσπάθησε να κινήσει το όχημα στο οποίο βρισκόταν ακόμα μέσα ο Θεόδωρος Νιτσιάκος.
Λόγω της ανηφορικής όμως κλίσης του σημείου το αυτοκίνητο έφυγε προς τα πίσω και ανετράπη σε γκρεμό. Ο συνοδηγός ειδοποίησε τους χωριανούς από την Αετομηλίτσα και τις Αρχές. Οι χωριανοί κατάφεραν να ανασύρουν τον άτυχο επιχειρηματία, με τον γιατρό του ΕΚΑΒ που έφτασε στην περιοχή να διαπιστώνει τον θάνατό του.

Ποιος ήταν ο Θεόδωρος Νιτσιάκος

Ο Θεόδωρος Νιτσιάκος ήταν ο ιδρυτής της επιχείρησης «Κοτόπουλα Νιτσιάκος».
Η Θ. Νιτσιάκος ΑΒΕΕ έχει έδρα τα Ιωάννινα και 40ετή παρουσία στον κλάδο της πτηνοτροφίας. Τα κύρια αντικείμενα της επιχείρησης περιλαμβάνουν την παραγωγή και εμπορία μιας ευρείας γκάμας προϊόντων κοτόπουλου, κουνελιού και γαλοπούλας, εκκολάψιμων αυγών και νεοσσών κοτόπουλου, ζωοτροφών και πρώτων υλών για παντός τύπου κτηνοτροφική εκμετάλλευση, τροφών για σκύλους και γάτες.

Συλλυπητήρια Περιφερειάρχη Ηπείρου για τον θάνατο του Θεόδωρου Νιτσιάκου

Την θλίψη του εξέφρασε και ο Περιφερειαρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης για τον θάνατο του Θεόδωρου Νιτσιάκου. Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠε ο κ. Καχριμάνης «ήταν άνθρωπος, ήταν σωστός επιχειρηματιας. Εχω συγκλονιστεί. Ήταν Βλάχος όπως και εγώ. Βοήθησε πολύ κόσμο χωρίς να γίνεται γνωστό. Συλληπτήρια στην οικογένεια του».

Φρίκη επικράτησε και με την είδηση πως πέθανε επιχειρηματίας πάνω στην σκηνή! Τι συνέβη;Πηγή: iefimerida.gr