Τετάρτη, 03 Μαρτίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Η ανακοίνωση των σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος για τα Χριστούγεννα

Σας αφορά όλους

Η ανακοίνωση των σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος για τα Χριστούγεννα
Ενημέρωση 15.12.2020 08:13
Από Youweekly Team

Τα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος φροντίζουν τα Χριστούγεννα να είναι διαφορετικά και αξέχαστα για όλους τους πελάτες τους! Το δελτίο τύπου συγκεκριμένα αναφέρει: Χριστούγεννα είναι τα παιδιά, που θα βρουν τρόπο να τα ζήσουν με χαρά. Είναι η άχνη, που πέφτει σαν χιόνι, και μας κάνει να ονειρευόμαστε. Χριστούγεννα είναι οι πράξεις αγάπης προς τους δικούς σου ανθρώπους. Αλλά και προς εκείνους που, ακόμη και αν δεν τους γνωρίζεις, έχουν την ανάγκη σου, τώρα περισσότερο από κάθε άλλη εποχή.

Χριστούγεννα είναι ό,τι μας κρατάει γύρω από ένα τραπέζι ή μέσα σε μια αγκαλιά. Ό,τι μας φέρνει κοντά, ακόμη και αν μένουμε μακριά.

Χριστούγεννα είναι το “μαζί”. Και “μαζί”, ναι, μπορούμε να κάνουμε KAI αυτά τα Χριστούγεννα μαγικά. Με τη νέα της καμπάνια, η ΑΒ Βασιλόπουλος μας το θυμίζει. Μας το δείχνει μέσα από τα μάτια των παιδιών. Και μας εφοδιάζει με ό,τι χρειαζόμαστε για να φέρουμε και φέτος τη μαγεία των Χριστουγέννων στο σπίτι μας.

Πώς;

Με την ποικιλία της ΑΒ για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Εκλεκτά κρεατικά, ολόφρεσκα φρούτα και λαχανικά, ιδιαίτερα τυριά, αλλαντικά και delicatessen, βραβευμένα κρασιά και βέβαια αγαπημένες Γεύσεις Ελλάδας και προϊόντα από ντόπιους παραγωγούς.

ΑΒ Βασιλόπουλος Χριστούγεννα

Με τα χριστουγεννιάτικα γλυκά με την υπογραφή του Άκη Πετρετζίκη που έχουν πλούσια, σπιτική γεύση. Με ιδέες για γιορτινά μενού -και όχι μόνο- μέσα από το γιορτινό τεύχος του AB Food Stories, το περιοδικό γαστρονομίας, που αποτελεί μια πράξη αγάπης, αφού όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις του προσφέρονται σε καλό σκοπό.

Με πολλές γιορτινές προσφορές για όλους, αλλά και με Έξυπνες Προσφορές μόνο για σένα που χρησιμοποιείς την κάρτα ΑΒ Plus.

Με το AB Eshop που φέρνει με ένα “κλικ” τη μαγεία των Χριστουγέννων στην πόρτα του σπιτιού μας.

Και βέβαια με το Δώρο Αγάπης, που βρίσκεται και φέτος στα καταστήματα ΑΒ, για πέμπτη συνεχή χρονιά, ώστε να προσφέρουμε λίγη από τη μαγεία των Χριστουγέννων σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος σου προσφέρει με φροντίδα όλα όσα χρειάζεσαι, ώστε και αυτά τα Χριστούγεννα να είναι ξεχωριστά και μοναδικά, όπως εσύ.

Μάθε περισσότερα εδώ: xmas.ab.gr

Καλές γιορτές!

ΑΒ Βασιλόπουλος. Για ό,τι θέλεις να είσαι.

Μπορεί τα ΑΒ Βασιλόπουλος, λοιπόν, να εύχονται χρόνια πολλά, τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης όμως ζουν στιγμές απελπισίας. Δείτε εδώ για τί τους κατήγγειλαν!

Χέρι βοηθείας στους ανέργους από τα ΑΒ Βασιλόπουλος - Η επίσημη ανακοίνωση

Παρά την δύσκολη περίοδο που διανύουμε με το lockdown τα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος προσφέρουν ένα χέρι βοηθείας προσπαθώντας να μειώσουν αισθητά τα ποσοστά ανεργίας στην χώρα μας, δείτε εδώ τι μισθό προσφέρουν!

Το σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος στον Γέρακα έχει ανάγκη από προσωπικό!

Δείτε αναλυτικά τις θέσεις για το σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος στον Γέρακα:

Compensation/Benefits & Metrics Associate

Προσόντα: Πτυχίο Θετικών Επιστημών ή Οικονομικών ή Στατιστικής ή Διοίκησης Επιχειρήσεων, εμπειρία 3 χρόνων σε αντίστοιχη θέση, άριστη γνώση Αγγλικών, γνώση MS Office, προσανατολισμός στο αποτέλεσμα

Junior Loyalty Product Analyst

Προσόντα: Πτυχίο Πληροφορικής ή Διοίκησης, εμπειρία 2 χρόνων σε αντίστοιχη θέση, άριστη γνώση Αγγλικών, γνώση MS Office, γνώση JIRA/Confluence

Loyalty & Personalization Associate

Προσόντα: Πτυχίο Μάρκετινγκ ή Διοίκησης Επιχειρήσεων, εμπειρία 2 χρόνων σε αντίστοιχη θέση, άριστη γνώση Αγγλικών, γνώση MS Office, υπευθυνότητα

Senior Full Stack .Net Developer

Προσόντα: Αντίστοιχο πτυχίο, εμπειρία 6 χρόνων σε ανάλογη θέση, άριστη γνώση Αγγλικών, καλή γνώση HTML5/CSS/Bootstrap/JavaScript, άριστη γνώση C#/LINQ/SQL Server, γνώση Docker/Kubernetes

Senior Accountant IFRS Specialist

Προσόντα: Πτυχίο Οικονομικών ή Λογιστικής ή Διοίκησης Επιχειρήσεων, εμπειρία 4 χρόνων σε αντίστοιχη θέση, άριστη γνώση Αγγλικών, καλή γνώση MS Office, γνώση SAP, δίπλωμα IFRS, υπευθυνότητα

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά όλες τις θέσεις.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Έκτακτο ανακοινωθέν από τα ΑΒ Βασιλόπουλος - Αφορά όλους τους πελάτες

Ασύλληπτη ανακοίνωση από τα ΑΒ Βασιλόπουλος - Η κίνηση που «τράβηξε» τους πελάτες

Share