Παγκόσμιο σοκ: Απέκλεισαν την Ρωσία από τους Ολυμπιακούς Αγώνες και το Μουντιάλ!

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Παγκόσμιο σοκ: Απέκλεισαν την Ρωσία από τους Ολυμπιακούς Αγώνες και το Μουντιάλ!

Σε απίστευτο σοκ βρίσκεται ο παγκόσμιος αθλητισμός μετά την ανακοίνωση «βόμβα» που θέλει την Ρωσία να αποκλείεται από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2021, από τους Παραολυμπιακούς Αγώνες, αλλά και από το Μουντιάλ 2022 στο Κατάρ.

Μετά από το σκάνδαλο ντόπινγκ που είχε ξεσπάσει τα περασμένα χρόνια, ο Παγκόσμιος Οργανισμός αντι-ντόπινγκ αποφάσισε να αποκλείσει την Ρωσία από όλες τις μεγάλες διοργανώσεις σε όλα τα αθλήματα για τα 2 επόμενα χρόνια! Ουσιαστικά, η αρχική επιβολή της ποινής ήταν για 4 χρόνια, αλλά μετά την προσφυγή στο CAS έπεσε στα δύο!

Συγκεκριμένα, η Ρωσία δεν θα συμμετέχει στους Ολυμπιακούς και στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το ερχόμενο καλοκαίρι, ούτε και στο Μουντιάλ του 2022!

Η Ρωσία δεν θα μπορεί να αγωνιστεί στις μεγάλες διοργανώσεις, ωστόσο μπορεί να κατέβει στα προκριματικά των διοργανώσεων!

Για παράδειγμα, η Ρωσία θα μπορέσει να αγωνιστεί στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά όχι στην τελική φάση ακόμη και να καταφέρει βάσει βαθμολογίας να το κερδίσει! Σοκ έχει προκαλέσει και ένας θάνατος στον ελληνικό αθλητισμό!

Θρήνος στον κόσμο του αθλητισμού! Νεκρός 27χρονος αθλητής!

Νεκρός βρέθηκε πασίγνωστος 27χρονος αθλητής από τρομοκρατικό χτύπημα! Θρήνος έχει ξεσπάσει στον κόσμο του αθλητισμού!

Ο γνωστός αθλητής ήταν ένα από τα ανερχόμενα αστέρια στο χώρο του μποξ ωστόσο μία άτυχη στιγμή ήρθε να βάλει τέλος στην καριέρα του αλλά και στη ζωή του.

Θρήνος! Νεκρός στα 24 του γνωστός αθλητής!

Ο λόγος για τον Ντουάιτ Ρίτσι. Ο Αυστραλός μποξέρ δέχτηκε ένα ισχυρό χτύπημα από αντίπαλό του και έπεσε νεκρός μέσα στο ρινγκ. Στην επαγγελματική του καριέρα, είχε 21 παιχνίδια με 19 νίκες και μόλις 2 ήττες.

νεκρός αθλητής

Θρήνος! Νεκρός ο αθλητής που είχε πέσει σε κώμα μετά από χτυπήματα!

Νεκρός είναι ο αθλητής που είχε πέσει σε κώμα μετά από χτυπήματα του αντιπάλου του σε αγώνα και επικρατεί θρήνος στον χώρο της άθλησης.

Ο Βρετανός μποξέρ Πάτρικ Ντέι, πριν από μερικές ημέρες οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με βαριά τραύματα που του είχε προκαλέσει ο αντίπαλος του μέσα στο ρινγκ από γροθιές.

Ο 27χρονος που έπεσε νοκ-άουτ στον 10ο γύρο του αγώνα που διεξήχθη στο Σικάγο, έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη «έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του, τους στενούς του φίλους και μέλη της ομάδας του» όπως ανακοίνωσε ο ατζέντης του.

Ο Πάτρικ κατά την διάρκεια του αγώνα δέχθηκε πολλές γροθιές, ωστόσο το τελικό χτύπημα ήρθε στον 10 γύρο όταν μετά από γροθιά έπεσε και χτύπησε το κεφάλι του στο ρινγκ.

Νεκρός αθλητής μετά από κώμα