Θρίλερ με την ομηρία στην Γαλλία: Νεκρός ο δράστης και η σύζυγός του

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Θρίλερ με την ομηρία στην Γαλλία: Νεκρός ο δράστης και η σύζυγός του

Θρίλερ επικρατεί στην Γαλλία μετά την υπόθεση ομηρίας που έχει τρομοκρατήσει την περιοχή του Ντομόν. Τόσο ο δράστης όσο και η σύζυγος του, την οποία κρατούσε όμηρο, κατέληξαν νεκροί.

Ο ένοπλος άντρας κρατούσε ομήρους σε επιχείρηση στην περιοχή του Ντομόν, στο Παρίσι.

Σύμφωνα με το bfmtv δράστης είναι ο διευθυντής της επιχείρησης και θύμα είναι η γυναίκα του.

Τουλάχιστον δύο υπάλληλοι τραυματίστηκαν από πυρά όπλου.

Ο δράστης βρισκόταν στη διαδικασία του διαζυγίου με τη συζύγό του, η οποία τον έχει κατηγορήσει για ενδοοικογενειακή βία. Ωστόσο, θρίλερ επικρατεί και στην Λάρισα. 20χρονη φοιτήτρια βρέθηκε απαγχονισμένη στο διαμέρισμα της.

Ρέντι: Νεκρή η σύζυγος αστυνομικού μετά από εκπυρσοκρότηση ενός υπηρεσιακού όπλου

Νεκρή από το υπηρεσιακό όπλο του αστυνομικού συζύγου της έπεσε μια γυναίκα στου Ρέντη. Σύμφωνα με πληροφορίες, το όπλο εκπυρσοκρότησε τραυματίζοντας θανάσιμα τη γυναίκα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στο όπλο είχε μείνει μία σφαίρα πριν την ασφάλισή του. Η σφαίρα που υπήρχε στη θαλάμη τραυμάτισε θανάσιμα τη 41χρονη γυναίκα του ανθυπαστυνόμου, τη στιγμή που ο ένστολος επιχειρούσε να ασφαλίσει το όπλο.

Όπως αναφέρουν πηγές της αστυνομίας, κατά την ασφάλιση του όπλου στη θήκη του, μένει πάντα μία σφαίρα στη θαλάμη. Αυτή τη φορά συνέβη η τραγωδία για τη 41χρονη γυναίκα και την οικογένειά της. Πτώμα άνδρα βρέθηκε στην Κρήτη!

Θρήνος στα Χανιά: Νεκρός κατέληξε 72χρονος που έπεσε από το μπαλκόνι

Τραγωδία το πρωί του Σαββάτου στα Χανιά με εναν άνδρα να χάνει τη ζωή του από πτώση από μπαλκόνι.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 9, στην περιοχή Κόκκινο Μετόχι.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με τους διασώστες και το γιατρό να διαπιστώνουν απλώς το θάνατό του.

Στο σημείο κλήθηκε και η αστυνομία η οποία ερευνά όλα τα ενδεχόμενα, εάν δηλαδή ο θάνατός του οφείλεται σε ατύχημα ή σε αυτοκτονία.

Θρίλερ στο Αιγαίο: Νεκρό ένα παιδί και 6 αγνοούμενοι από ναυάγιο

Τραγωδία ανοιχτά της Σάμου. Η σορός ενός ανήλικου αγοριού εντοπίστηκε από στελέχη σκάφους του Λιμενικού Σώματος, σήμερα το πρωί, στη θαλάσσια περιοχή του ακρωτηρίου Πράσο της Σάμου.

Στο ίδιο σημείο εντοπίστηκε μία γυναίκα, η οποία είχε τις αισθήσεις της, και λίγο πιο πέρα 10 αλλοδαποί πρόσφυγες και μετανάστες.

Στο σύνολό τους παρελήφθησαν από ναυαγοσωστικό σκάφος του Λιμενικού Σώματος, ενώ η σορός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου.

Επίσης, η Λιμενική Αρχή Σάμου ενημερώθηκε από κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για εντοπισμό άλλων έξι αλλοδαπών στην ξηρά στα ανατολικά της Σάμου.

Σύμφωνα με τους διασωθέντες, στο σκάφος επέβαιναν συνολικά 24 άτομα, δηλαδή αγνοούνται άλλοι έξι.