Τραγικό δυστύχημα στη Λάρισα: Νεκρή 19χρονη ξημερώματα Πρωτοχρονιάς

Όλες οι πληροφορίες

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Τραγικό δυστύχημα στη Λάρισα: Νεκρή 19χρονη ξημερώματα Πρωτοχρονιάς

Με τον χειρότερο τρόπο μπήκε το 2021 στη πόλη της Λάρισας αφού ύστερα από τροχαίο έχασε τη ζωή της μια 19χρονη, λίγες ώρες αφού άλλαξε η χρονιά.

Οι δείκτες του ρολογιού, όπως αναφέρει το Larissanet.gr έδειχναν λίγο πριν τις 6 το πρωί της Πρωτοχρονιάς, όταν ένα επιβατικό αυτοκίνητο με κατεύθυνση από τον Αμπελώνα προς τη Λάρισα, στο 5ο χλμ. της επαρχιακής οδού, εξετράπη της πορείας του και «καρφώθηκε» στο φράκτη.

Στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό των επιβαινόντων. Η επιχείρηση διήρκεσε αρκετή ώρα, ενώ στο σημείο έφτασε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Στο όχημα επέβαιναν δύο νεαρά άτομα, ένας 21χρονος, ο οποίος οδηγούσε το ΙΧ και τραυματίστηκε και μια 19χρονη, η οποία έχασε τη ζωή της. Ο 21χρονος μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο της Λάρισας. Θρήνος έχει ξεσπάσει βέβαια στον χώρο της δημοσιογραφίας και για τον θάνατο του Σπύρου Κομίνη.

τροχαιο στη λαρισα

Δήμητρα Σοφοκλέους: Αποκαλύψεις για το θανατηφόρο τροχαίο - Έτσι έχασε τη ζωή της η παρουσιάστρια;

Η Δήμητρα Σοφοκλέους είναι η Θεσσαλονικιά παρουσιάστρια που έχασε τη ζωή της μετά από τροχαίο που είχε με το αυτοκίνητό της. Η εκπομπή T - Live βρέθηκε στον τόπο του τροχαίο και έκανε αποκαλύψεις για τον τρόπο με τον οποίο ανετράπη το αυτοκίνητο από την πορεία του.

Το τροχαίο σημειώθηκε την Κυριακή 27/12, επί της οδού Μουδανιών, στο ρεύμα εισόδου, μετά την αερογέφυρα της Θέρμης.

«Χωρίς τις αισθήσεις της απεγκλωβίστηκε μία γυναίκα από Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητο, συνεπεία τροχαίου ατυχήματος, στη Δ.Ε. Θέρμης Θεσσαλονίκης. Επιχείρησαν 13 πυροσβέστες με 4 οχήματα», ανέφερε η ανακοίνωση που έκανε στο διαδίκτυο το Πυροσβεστικό Σώμα.

Το αυτοκίνητο της Δήμητρας Σοφοκλέους ανετράπη για άγνωστο λόγο από την πορεία του και προκάλεσε το θάνατο της παρουσιάστριας. Η εκπομπή T - Live, βρέθηκε στο σημείο του τροχαίου και ξεκαθάρισε πως ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του θανάτου της, ενώ η τροχαίο συνεχίζει τις έρευνές της.

Τον περασμένο Ιούλιο, μάλιστα, η Δήμητρα Σοφοκλέους είχε κάνει έκπληξη στον Νίκο Μουτσινά και είχε εμφανιστεί στο πλατό της εκπομπής του:

Από το βράδυ της Κυριακής το Facebook της κατακλύστηκε από μηνύματα αποχαιρετισμού από θαυμαστές της και φίλους της.