Κρήτη: Βρέθηκε νεκρή γυναίκα έξω από το σπίτι της

Όλες οι πληροφορίες

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Κρήτη: Βρέθηκε νεκρή γυναίκα έξω από το σπίτι της

Συγκλονίζουν τα γεγονότα στη Κρήτη αφού νεκρή βρέθηκε μια γυναίκα λίγο μετά την αλλαγή του χρόνου έξω από το σπίτι της.

Συγκεκριμένα, βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της έξω από το σπίτι της στον Ταυρωνίτη στις 10 το βράδυ της Παρασκευής

Σύμφωνα με πληροφορίες, την άτυχη γυναίκα βρήκε ο σύζυγός της ο οποίος ειδοποίησε το ΕΚΑΒ. Ωστόσο όπως διαπιστώθηκε, η 45χρονη ήταν ήδη νεκρή.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου της θα διευκρινιστούν από την νεκροψία – νεκροτομή, μάθετε ακόμα, τις εξελίξεις στο έγκλημα στα Βίλια.

Τραγικό δυστύχημα στη Λάρισα: Νεκρή 19χρονη ξημερώματα Πρωτοχρονιάς

Με τον χειρότερο τρόπο μπήκε το 2021 στη πόλη της Λάρισας αφού ύστερα από τροχαίο έχασε τη ζωή της μια 19χρονη, λίγες ώρες αφού άλλαξε η χρονιά.

Οι δείκτες του ρολογιού, όπως αναφέρει το Larissanet.gr έδειχναν λίγο πριν τις 6 το πρωί της Πρωτοχρονιάς, όταν ένα επιβατικό αυτοκίνητο με κατεύθυνση από τον Αμπελώνα προς τη Λάρισα, στο 5ο χλμ. της επαρχιακής οδού, εξετράπη της πορείας του και «καρφώθηκε» στο φράκτη.

τροχαίο νεκρή 19χρονη

Στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό των επιβαινόντων. Η επιχείρηση διήρκεσε αρκετή ώρα, ενώ στο σημείο έφτασε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Στο όχημα επέβαιναν δύο νεαρά άτομα, ένας 21χρονος, ο οποίος οδηγούσε το ΙΧ και τραυματίστηκε και μια 19χρονη, η οποία έχασε τη ζωή της. Ο 21χρονος μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο της Λάρισας.

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Παρουσιάστρια σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα

Το 2020 μέχρι και την τελευταία στιγμή δεν σταματά να φέρνει άσχημες ειδήσεις. Πριν από λίγη ώρα έγινε γνωστό πως παρουσιάστρια σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Θεσσαλονίκη.

Η άτυχη γυναίκα εργαζόταν ως παρουσιάστρια σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό της πόλης και ήταν γνωστή μέσα από τις εκπομπές της.

Το τροχαίο δυστύχημα έγινε στις 10:30 το βράδυ της Κυριακής, επί της οδού Μουδανιών, στο ρεύμα εισόδου, μετά την αερογέφυρα της Θέρμης. Για τον απεγκλωβισμό της χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής .