Ανοιχτά σήμερα τα σούπερ μάρκετ - Με αυτό το ωράριο θα λειτουργήσουν

Προσοχή! Κάποια καταστήματα είναι κλειστά

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ανοιχτά σήμερα τα σούπερ μάρκετ - Με αυτό το ωράριο θα λειτουργήσουν

Ανοιχτά θα παραμείνουν σήμερα τα σούπερ μάρκετ σύμφωνα τη σχετικά ΚΥΑ που εκδόθηκε. Το ωράριο με το οποίο πρόκειται να λειτουργήσουν, είναι από τις 7.00 το πρωί μέχρι και τις 21.00 το βράδυ, όταν δηλαδή αρχίζει και η απαγόρευση κυκλοφορίας.

Χθες το πρωί, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανακοίνωσε νέα αυστηρά μέτρα για αυτή την εβδομάδα, προκειμένου να ανοίξουν με ασφάλεια τα σχολεία την επόμενα Δευτέρα (11/1).

σούπερ μάρκετ ωράριο Κυριακή

Τα σούπερ μάρκετ λειτουργούν σήμερα, ωστόσο μερικές αλυσίδες καταστημάτων, όπως ο Σκλαβενίτης, έχουν ενημερώσει ότι δεν πρόκειται να ανοίξουν και πως θα λειτουργήσουν κανονικά από τη Δευτέρα (4/1).

Κλειστά θα είναι σήμερα τα φαρμακεία και τα συνεργεία αυτοκινήτων.

Τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε χθες ο Στέλιος Πέτσας - Πώς επηρεάζουν τα σούπερ μάρκετ;

Συγκεκριμένα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εξήγησε πως αναστέλλεται η λειτουργία όλων των επιχειρήσεων που άνοιξαν πριν από λίγο καιρό, ενώ ανακοίνωσε πως τα σχολεία θα ανοίξουν και επίσημα στις 11 Ιανουαρίου.

Στέλιος Πέτσας μέτρα

Ο Στέλιος Πέτσας έκανε έκτακτες ανακοινώσεις οι οποίες αφορούν την εξέλιξη της πανδημίας στη χώρα και ανακοίνωσε νέα μέτρα τα οποία ισχύουν από αύριο μέχρι και τις 11 Ιανουαρίου σε όλη τη χώρα.

«Παίζουμε άμυνα με όσα μέτρα απαιτούνται: ξέρουμε όλη τη σημασία της για την προστασία της ζωής μας. Είναι ανάγκη ό,τι χτίσαμε όλοι μαζί να μην γκρεμιστεί από τη χαλάρωση λίγων ημερών. Και πρώτα από όλα να μπορέσουν τα παιδιά μας να επιστρέψουν στα σχολεία.

Από αύριο μέχρι τις 11 Ιανουαρίου σταματάει η παράδοση εκτός, η λειτουργία κομμωτηρίων, κέντρων αισθητικής, βιβλιοπωλείων, ΚΤΕΟ. Επανέρχεται η απαγόρευση μετακινήσεων από τις 9 έως 5 το πρωί» - δείτε εδώ τη χθεσινή ενημέρωση του ΕΟΔΥ.