Σέρρες: Δυστύχημα με ένα νεκρό - Σύγκρουση ΙΧ με λεωφορείο της ΕΛΛΑΣ

Όλες οι πληροφορίες

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Σέρρες: Δυστύχημα με ένα νεκρό - Σύγκρουση ΙΧ με λεωφορείο της ΕΛΛΑΣ

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας οδηγός ΙΧ, το μεσημέρι της Κυριακής, στην Παλαιά Εθνική Οδό Σερρών – Προμαχώνα, στη διασταύρωση Στρυμονοχωρίου, στις Σέρρες.

Σύμφωνα με το thestival.gr, λίγο μετά τις 14:00 σήμερα το μεσημέρι, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, υπηρεσιακό λεωφορείο μεταφοράς προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας, στο οποίο επέβαιναν επτά άτομα, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με το Ι.Χ. στο οποίο επέβαινε ο άτυχος 66χρονος που έχασε τη ζωή του.

Από το τροχαίο δυστύχημα, τραυματίστηκαν και τρεις από τους επιβαίνοντες αστυνομικούς στο υπηρεσιακό λεωφορείο. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τους μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, με ελαφρά τραύματα.

Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σιδηροκάστρου. Θρήνος έχει ξεσπάσει βέβαια στον χώρο της δημοσιογραφίας και για τον θάνατο του Σπύρου Κομίνη.

τροχαιο

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το τροχαίο δυστύχημα

«Σήμερα (3 Ιανουαρίου 2021) και ώρα 14.10 περίπου, στην παλαιά εθνική οδό Σερρών – Προμαχώνα, στο ύψος της διασταύρωσης Στρυμονοχωρίου, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 66χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με υπηρεσιακό λεωφορείο μεταφοράς προσωπικού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 66χρονου οδηγού και τον τραυματισμό 3 αστυνομικών που επέβαιναν στο υπηρεσιακό λεωφορείο.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σιδηροκάστρου»

Αγρίνιο: Τροχαίο ατύχημα με ΙΧ με ασθενοφόρο - Δύο τραυματίες

Με τροχαίο ατύχημα υποδέχτηκε το 2021 το Αγρίνιο αφού συγκρούστηκε ΙΧ με ασθενοφόρο. Δυο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στο Αγρίνιο λίγες ώρες μετά την έλευση του νέου έτους. Ο λόγος για μια σφοδρή σύγκρουση ΙΧ επιβατικού με ασθενοφόρο ιδιωτικής κλινικής, στον κόμβο του νοσοκομείου του Αγρινίου, που σημειώθηκε λίγο πριν τις δυο το μεσημέρι.

Οι συνθήκες του τροχαίου δεν έχουν αποσαφηνιστεί ακόμη, αλλά σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το ΙΧ φέρεται να προσέκρουσε στο ασθενοφόρο, τη στιγμή που το δεύτερο όχημα, εξέρχονταν από το νοσοκομείο με προορισμό την πόλη του Αγρινίου.

Από την σύγκρουση, τραυματίστηκαν ο οδηγός και η συνοδηγός του ΙΧ, τα οχήματα υπέστησαν σοβαρές υλικές ζημιές, ενώ ξηλώθηκε φωτεινός σηματοδότης.