Κυριακή, 16 Μαΐου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Lockdown: Τα 3 μέτρα που θα ανακοινωθούν την Παρασκευή

Όλες οι πληροφορίες

Lockdown: Τα 3 μέτρα που θα ανακοινωθούν την Παρασκευή
Ενημέρωση 13.01.2021 10:38
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

Την Παρασκευή 15/1 αναμένονται να νέα μέτρα για την πανδημία του κορωνοϊού από τον Νίκο Χαρδαλιά και σύμφωνα με όσα λέγονται θα πάρει "ανάσα" η αγορά.

Το πρώτο θα είναι η παράταση του lockdown για άλλη μια εβδομάδα. Δεν αλλάζει κάτι στις ώρες απαγόρευσης κυκλοφορίας ούτε στα μηνύματα. Το lockdown θα παραταθεί και η εκτίμηση είναι ότι η παράταση θα συνεχιστεί σίγουρα έως το τέλος του μήνα.

Το δεύτερο μέτρο θα δώσει μια ανάσα στην οικονομία και στις χειμαζόμενες ελληνικές επιχειρήσεις, καθώς από Δευτέρα 18/1 θα δούμε το click in shop. Οι καταναλωτές θα πηγαίνουν στo κατάστημα με προγραμματισμένο ραντεβού και θα μπορούν να δοκιμάζουν το προϊόν εντός καταστήματος. Πριν από την προσέλευση θα λαμβάνουν από το μαγαζί ένα SMS με την ώρα και την ημερομηνία που πρέπει να βρίσκονται στο κατάστημα. Θα έχουν στη διάθεσή τους 3 τρεις ώρες για αγορές από τη στιγμή που θα στείλουν το μήνυμα στο 13033.

Το τρίτο μέτρο έχει να κάνει με τα γυμνάσια και τα λύκεια. Το άνοιγμα που περίμεναν πολλοί δεν θα γίνει ούτε στις 18/1 καθώς οι λοιμωξιολόγοι δεν θεωρούν ότι έχουν ακόμα τα επιδημιολογικά δεδομένα που χρειάζονται για να πάρουν μια τόσο λεπτή απόφαση.

λιανεμπόριο κορωνοιος

Lockdown: Εξελίξεις με το άνοιγμα του λιανεμπορίου

Με την πανδημία του κορωνοϊού να είναι ακόμη αισθητή στην Ελλάδα αρκετοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται τι θα γίνει με την άρση του lockdown αλλά και πότε θα ξεκινήσει η λειτουργία των κομμωτηρίων αλλά και τι θα γίνει με την εστίαση.

Συγκεκριμένα η κυβέρνηση φαίνεται να έχει βάλει στο στόχαστρο την χαλάρωση των μέτρων του lockdown ξεκινώντας από το λιανεμπόριο... διαβάστε τη συνέχεια για το άνοιγμα στο λιανεμπόριο στο Athensmagazine.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κορωνοϊός - Θεσσαλονίκη: Πέθανε ο «άρχων πρωτοψάλτης» Χαρίλαος Ταλιαδώρος

Σπάρτη - Κορωνοϊός: Θετικοί έξι υγειονομικοί - Αναστέλλονται χειρουργεία

Share