Βρέθηκε η 17χρονη που είχε εξαφανιστεί στο Ηράκλειο Κρήτης

Όλες οι πληροφορίες

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Βρέθηκε η 17χρονη που είχε εξαφανιστεί στο Ηράκλειο Κρήτης

Βρέθηκε και είναι καλά στην υγεία της η 17χρονη σε χωριό του Ηρακλείου που εξαφανίστηκε πριν λίγες μέρες. Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, ήταν μαζί με ένα αλλοδαπό, ο οποίος θα υποστεί τις συνέπειες του νόμου.

Η 17χρονη αγνοούνταν από το μεσημέρι της Πέμπτης 7 Ιανουαρίου, με τον πατέρα της να απευθύνει αλλεπάλληλες εκκλήσεις για τον εντοπισμό της. Από τότε δεν είχε δώσει κανένα σημάδι ζωής, μέχρι σήμερα που εντοπίστηκε, βάζοντας τέλος στην αγωνία της οικογένειάς της.

Κάτοικοι του χωριού, είδαν την παρουσία των αστυνομικών που συνόδευαν την ανήλικη στο τμήμα, όπως μεταδίδει το creta24.gr, ενώ τραγικό τέλος είχε άντρας που έψαχνε η Αγγελική Νικολούλη.

17xronh

Το χρονικό της εξαφάνισης

Η 17χρονη έφυγε από το σπίτι της το μεσημέρι της Πέμπτης για να πάει σε γιατρό και έκτοτε δεν έχει επικοινωνήσει με την οικογένειά της, ούτε με κάποιο συγγενικό ή φιλικό της πρόσωπο.

Το σήμα από το κινητό της νεαρής κοπέλας εντοπίστηκε ενεργοποιημένο στο Ηράκλειο, στις 17:55 την περασμένη Πέμπτη και έκτοτε είναι κλειστό.

Από την πρώτη στιγμή, ο πατέρας της, Γιώργος Παπαδόπουλος, ξεκίνησε έναν μεγάλο αγώνα για τον εντοπισμό της είτε απευθύνοντας εκκλήσεις μέσω διαδικτύου και μέσων μαζικής ενημέρωσης, είτε κολλώντας αφίσες σε όλους τους δρόμους του Ηρακλείου.

Σε μία ύστατη προσπάθεια προκειμένου να πείσουν τη Μάγια να επικοινωνήσει μαζί τους ανέβασαν ένα συγκινητικό βίντεο στο Youtube στα ελληνικά, μητρική γλώσσα του μπαμπά και στα Τούρκικα, μητρική γλώσσα της μητέρας.