Κορωνοϊός: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο ηθοποιός Paddy Doherty

Δίνει την δική του μάχη με τον ιό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κορωνοϊός: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο ηθοποιός Paddy Doherty

Στο νοσοκομείο εσπευσμένα οδηγήθηκε ο γνωστός ηθοποιός Paddy Doherty, ο οποίος δίνει την δική του μάχη με τον κορωνοϊό.

Ο 61χρονος ηθοποιός διαγνώσθηκε με τον φονικό ιό και με βαριά πνευμονία για αυτό οδηγήθηκε και σε νοσηλεία.

Ο πρωταγωνιστής της δημοφιλούς βρετανικής σειράς «My Big Fat Gypsy Wedding» έκανε εισαγωγή χθες και μπήκε αμέσως στο οξυγόνο προκειμένου να διευκολυνθεί η αναπνευστική του λειτουργία.

«Παρακαλώ κάντε όλοι μια προσευχή για τον πατέρα μου καθώς μόλις μιλούσα μαζί του λαο έχει διπλή πνευμονία» έγραψε ο γιος του στο Facebook ενώ η σύζυγός του πρόσθεσε: «Προσευχηθείτε όλοι για τον Paddy μου. Μπήκε στο νοσοκομείο. Δεν είναι πολύ καλά». Θλίψη παράλληλα προκάλεσε και ο θάνατος μιας 38χρονης ηθοποιού από κορωνοϊό.

 Paddy Doherty

Λίγα λόγια για τον Paddy Doherty

Ο Patrick Doherty (γεννημένος στις 6 Φεβρουαρίου 1959) είναι πρώην Βρετανός μποξέρ. Είναι γνωστός ως ένα από τα αστέρια του My Big Fat Gypsy Wedding και του Danny Dyer Dead Dead Men.

Κέρδισε το Celebrity Big Brother 8. Εμφανίστηκε στο When Paddy Met Sally τον Ιανουάριο του 2012 και στο Celebrity Bainisteoir αργότερα εκείνο το έτος.

Ο Doherty ως παιδί μετακόμισε γύρω από το Μάντσεστερ σε τοποθεσίες μέσα και γύρω από το Μπέρμιγχαμ ενώ δεν φοιτούσε ποτέ στο σχολείο, οι παππούδες και οι παππούδες του έθεσαν ως γονείς του στα νεότερα του χρόνια, αλλά όταν ήρθε έφηβος στάλθηκε να ζήσει με την «αδελφή» και την οικογένειά του.

Η αδερφή του ήταν στην πραγματικότητα η μητέρα του, αλλά καθώς ήταν ανύπαντρη, ανησυχούσε για να αποφευχθεί η ντροπή για την οικογένεια. Ο Doherty ήταν ένας από τους Ιρλανδούς ταξιδιώτες που πήραν συνέντευξη για το ντοκιμαντέρ My Big Fat Gypsy Wedding.

Ο Doherty ενθαρρύνει τα εγγόνια του να παραμείνουν στην εκπαίδευση. Έχει επίσης συζητήσει τον αντίκτυπο που είχε η απώλεια ενός από τα παιδιά του στην ψυχική του υγεία, η οποία είχε ως αποτέλεσμα μια περίοδο κατάχρησης ουσιών.