Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Γιάννης Ροζάκης

Θλίψη...

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Γιάννης Ροζάκης

Την είδηση πως έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Γιάννης Ροζάκης έφερε στην δημοσιότητα ο Σπύρος Μπιμπίλας.

O Σπύρος Μπιμπίλας έγραψε χαρακτηριστικά για τον θάνατο του ηθοποιού: «Ακόμα μία θλιβερή αποχώρηση από το χώρο μας ο σπουδαίος ηθοποιός του θεάτρου μας ο Γιάννης Ροζάκης έφυγε από κοντά μας ένας ηθοποιός που τίμησε το ελληνικό θέατρο με τους σπουδαίους ρόλους που έπαιξε σε πολύ σημαντικούς θιάσους... Καλό σου ταξίδι αγαπημένε μας».

Ο Γιάννης Ροζάκης είχε συμμετάσχει σε αρκετές θεατρικές παραστάσεις αλλά και τηλεοπτικές σειρές. Επιπλεόν, η τελευταία του τηλεοπτική δουλειά ήταν στη σειρά της ΕΡΤ1 «Καρυωτάκης» το 2009 και το 2003 είχε κάνει μια guest εμφάνιση στη σειρά του Mega «Η Νταντά». Έφυγε από την ζωή η ηθοποιός Χρυσούλα Ντάρλα Ορδηττού

πέθανε ροζάκης

Θρήνος για τον Ζήση Ρούμπο - Πέθανε ο πατέρας του

Τις πιο δύσκολες ώρες βιώνει ο Ζήσης Ρούμπος καθώς έχασε από την ζωή τον αγαπημένο του πατέρα, με την ανακοίνωση να την κάνει ο ίδιος.

Ο γνωστός ηθοποιός αποχαιρέτισε τον πατέρα του και μοιράστηκε την δυσάρεστη αυτή είδηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο Ζήσης έγραψε ένα συγκινητικό κείμενο αναφέροντας: “{Ο γέρος μου} είναι η φράση που μου φορτώθηκε από πόζα. Και καλά μεγάλωσα έκανα κι εγώ παιδί, είμαι κουλ πια. {Ο γέρος μου} είναι μια φράση που μοιράζεσαι με τους κολλητούς ή ξεκίνημα για αστείες ιστορίες. Ειδικά με τον γέρο μου, που μόνο τέτοιες έχει. Και θα τις πω όλες. Γέρο θα λέω κι ας ξέρω πως για πάντα θα εννοώ μπαμπά. Μπαμπά μου. Γιάννης Ρούμπος 1930 -2021”, έγραψε ο Ζήσης Ρούμπος.

Φυσικά, όλοι οι διαδικτυακοί του φίλοι έσπευσαν να του στείλουν τα συλλυπητήρια τους.