Χανιά: Άντρας πυροβολεί με αεροβόλο εργαζόμενους της καθαριότητας

Όλες οι πληροφορίες

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Χανιά: Άντρας πυροβολεί με αεροβόλο εργαζόμενους της καθαριότητας

Τρομακτικό περιστατικό καταγράφεται στην περιοχή του Μουζουρά στα Χανιά όταν άντρας με αεροβόλο άρχισε να πυροβολεί εναντίων εργαζομένων της καθαριότητας και τραυματίζοντάς τους.

Εργαζόμενοι του κέντρου ανακύκλωσης ΔΕΔΙΣΑ έχουν γίνει στόχος ασυνείδητου, ο οποίος πυροβολεί εναντίον τους με αεροβόλο, έχοντας καταφέρει μάλιστα να πετύχει έναν εξ αυτών.

Οπως αποκαλύπτει το zarpanews.gr, εργαζόμενος της ΔΕΔΙΣΑ τραυματίστηκε στον ώμο από σφαίρα που κατά πάσα πιθανότητα προέρχεται από αεροβόλο όπλο.

Ωστόσο, αυτό δεν είναι και το μοναδικό περιστατικό…

Συνολικά, έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα τρία περιστατικά, μέρα μεσημέρι όλα τους. Εκτός του τραυματισμού του εργαζομένου, έχουν υπάρξει και υλικές ζημιές σε αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εργαζόμενος που τραυματίστηκε, πήγε στην αστυνομία για να καταγγείλει το γεγονός και μάλιστα παρέδωσε στο τμήμα και τη σφαίρα απ’ το αεροβόλο.

πυροβολισμοί χανιά

Κρήτη: Πτώμα γυναίκας βρέθηκε στη μέση του δρόμου

Συναγερμός σήμανε στην Κρήτη όταν περιστατικοί έπειτα από περίπατο τους βρήκαν ένα πτώμα γυναίκας να βρίσκεται στο δρόμο της περιοχής.

Συγκεκριμένα στη μέση του δρόμου στην Κρήτη εντόπισαν ορισμένοι περαστικοί ένα πτώμα γυναίκας με αποτέλεσμα να καλέσουν τις Αρχές... διαβάστε περισσότερα στο AthensMagazine.

Εξαφάνιση 17χρονης: Σοκάρουν οι δηλώσεις του Νορβηγού

Συνεχίζονται οι εξελίξεις με την 17χρονη κοπέλα που είχε εξαφανιστεί από την Κρήτη λίγες μέρες πριν ενώ βρέθηκε όπου οι γονείς της φαίνεται να μην έχουν πάρει καλά την κατάσταση. Επίσης δείτε που εντόπισαν οι Αρχές την 17χρονη αλλά και τον 38χρονο που ήταν μαζί της.

Συγκεκριμένα λίγες ώρες μετά από την εύρεση της 17χρονης κοπέλας οι γονείς της φαίνεται να έχουν ξεκινήσει ήδη τις μηνύσεις προς τον 38χρονο... διαβάστε περισσότερα στο ΑthensMagazine.