Ντουμπάι: Αυξήθηκαν τα κρούσματα - Αναβλήθηκαν τα πάρτι

Όλες οι εξελίξεις!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ντουμπάι: Αυξήθηκαν τα κρούσματα - Αναβλήθηκαν τα πάρτι

Όπως παρακολουθήσαμε στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο ημερήσιος αριθμός των κρουσμάτων στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ξεπέρασε το όριο των 3.000 στις 12 Ιανουαρίου και συνεχίζει να αυξάνει ενώ εχθές τα κρούσματα έφτασαν τα 3506.

«Το τελευταίο διάστημα έγινε αυτό και νομίζω ότι ξεκίνησε από τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς που είχαμε πάρα πολλούς τουρίστες, διότι πάρα πολλοί τουρίστες από κρύες χώρες Ευρωπαϊκές κατέληξαν εδώ λόγω του ότι ήμασταν πάντα ανοιχτά» ανέφερε η οικονομική διευθύντρια Αναργυρή Γκαραβέλα.

Δείτε ωστόσο φωτογραφίες από την πολυσυζητημένη Πρωτοχρονιά των Ελλήνων εκεί.

Ο σεφ Αλέξανδρος Παυλόπουλος από το Ντουμπάι εξήγησε στον Νίκο Ευαγγελάτο τα μέτρα που έχουν αυξηθεί τον τελευταίο καιρό εξαιτίας των κρουσμάτων. «Κάνουν πάρα πάνω τεστ πια και έχουν αυξηθεί και τα εμβόλια. Είχαν ανοίξει τα πράγματα τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Έχουν περάσει 20 μέρες από τότε» είπε ο ίδιος.

«Έχει εμβολιαστεί ήδη το 25% του πληθυσμού. Σήμερα εμβολιάστηκαν 12.000 με 15.000 άνθρωποι» τόνισε ο κ. Παυλόπουλος και συνέχισε: «Τα σύνορα είναι όπως και πριν. Έχουν σταματήσει τα πάρτι. Τα εστιατόρια είναι ανοιχτά, ο κόσμος κυκλοφορεί όπως πριν με μάσκες και συνεχίζει όπως πριν».

Ντουμπάι: Ο κορωνοϊός ανέβαλε το ελληνικό πάρτι - Η επίσημη ανακοίνωση

ο απόλυτο σούσουρο έχει γίνει από τα Χριστούγεννα με το Ντουμπάι, προορισμός ο οποίος ήταν στις πρώτες επιλογή των Ελλήνων celebrities. Παρόλα αυτά, φαίνεται ότι ο κορωνοϊός ανέβαλε το ελληνικό πάρτι που είχε σκοπό να πραγματοποιηθεί.

Μπορεί η πανδημία του νέου ιού να έχει εξαπλωθεί παγκοσμίως, αυτό δεν σταματά όμως τους Έλληνες διάσημους και όχι μόνο να ταξιδεύουν στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο Ντουμπάι μιας και εκεί η ζωή κυλάει κανονικά.

κορωνοιος ντουμπάι

Τα πάρτι και οι εκδηλώσεις δεν είχαν σταματημό και μάλιστα το βράδυ της Παρασκευής είχε προγραμματιστεί ελληνικό πάρτι.

Ωστόσο, λόγω της ραγδαίας έκρηξης κρουσμάτων, το πάρτι αναβλήθηκε και σύμφωνα με την dj, Άντζελα Παντελή θα γίνει στις 29 Ιανουαρίου.