Πέθανε ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Παύλος Βανγκελί

Ήταν μόλις 37 ετών

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Πέθανε ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Παύλος Βανγκελί

Θλίψη έχει σκορπίσει η είδηση πως έφυγε από τη ζωή ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ και των Τρικάλων, Παύλος Βανγκελί κερδισμένος από την ανίατη ασθένεια.

Λίγα λόγια για τον Παύλο Βανγκελί

Ως παίκτης είχε έρθει στην Ελλάδα το 2003 και μετά από μία σεζόν στον Ποντιακό Νέας Σάντας, μετεγγράφηκε στον ΠΑΟΚ, σε μία εποχή που ο αδελφός του Κρίστι Βανγκέλι, αγωνιζόταν στον Άρη.

Ακολούθησαν Πανσερραϊκός, Γιάννινα, ΠΑΟΝΕ, Παναιτωλικός, Ρόδος, Αναγέννηση Επανομής, Ηρακλής Ψαχνών, Τύρναβος, Πανηλειακός, Τρίκαλα, Αιολικός, Αήττητος Σπάτων, Αμβρυσσέας Διστόμου, Αλμυρός, ενώ τελευταίος του σταθμός ήταν η Αδελαΐδα στην Αυστραλία, όπου παρέμεινε ως προπονητής, αφού κρέμασε τα παπούτσια του.

H ανακοίνωση της Αδελαΐδας

Με τεράστια θλίψη ο Ολυμπιακός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Αδελαΐδας ενημερώνει με λύπη τους υποστηρικτές και την μεγαλύτερη ποδοσφαιρική κοινότητα τον θάνατο του προπονητή της Πρώτης Ομάδας Παύλο Βανγκελί που περιβάλλονταν από την οικογένεια και τους αγαπημένους του στην Ελλάδα μετά από σύντομη μάχη με πολύ επιθετική μορφή καρκίνου. Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένειά του. Ας αναπαυθεί εν ειρήνη. Από τη ζωή έφυγε νικημένη από τον κορωνοϊό 15χρονη στη Θήβα.

πέθανε ο ποδοσφιαριστής παύλος βανγελί

Θρήνος! «Έσβησε» στα 30 ο πρώην φορ του ΠΑΣ, Κριστοφέρ Μαμπουλού

Πένθος επικρατεί στην Γαλλία μετά την δυσάρεστη είδηση που αφορά τον θάνατο του πρώην επιθετικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Κριστοφέρ Μαμπουλού.

Ο ποδοσφαιριστής «έσβησε» στα 30 του προκαλώντας παγκόσμια θλίψη. Ο Μαμπουλού έπαιζε ποδόσφαιρο με φίλους του στη συνοικία Μονφερμέιγ του Παρισιού και ξαφνικά σωριάστηκε στο έδαφος.

Ο Μαμπουλού προδόθηκε από την καρδιά του και άφησε την τελευταία του πνοή στα 30 του χρόνια, σκορπώντας τη θλίψη στους οικείους του.

Ο Κονγκολέζος είχε περάσει από τους Ηπειρώτες τη σεζόν 2016/17 αφήνοντας καλές εντυπώσεις, ενώ στη συνέχεια είχε αγωνιστεί σε Νανσί και Εβιάν.

Οι Ηπειρώτες έβγαλαν και ανακοίνωση, στην οποία αναφέρουν: "Συντετριμμένη όλη η οικογένεια του ΠΑΣ έχασε το δικό της Christopher Maboulou που άφησε την τελευταία του πνοή παίζοντας ποδόσφαιρο με τους φίλους του.

πεθανε ποσοσφιαριστης μαμπουλου