Κακοκαιρία Μήδεια: Αλλαγή στο ωράριο λειτουργίας των σούπερ μάρκετ

Δείτε την ανακοίνωση του Άδωνι Γεωργιάδη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κακοκαιρία Μήδεια: Αλλαγή στο ωράριο λειτουργίας των σούπερ μάρκετ

Το Υπουργείο Ανάπτυξης εξαιτίας της κακοκαιρίας που πλήττει από χθες την Αττική αποφάσισε να κλείσουν σήμερα τα σούπερ μάρκετ στις 6 το απόγευμα.

Όπως σημείωσε στο Twitter ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης η απόφαση ελήφθη προκειμένου να προστατευθούν καταναλωτές και εργαζόμενοι.

«Για να προστατεύσουμε και τους καταναλωτές και τους εργαζομένους στα Super Markets της Αττικής και ώστε να μήν κινδυνεύσουν κατά την επιστροφή στην οικία τους, σήμερα θα κλείσουν στις 18:00 λόγω των εκτάκτων καιρικών συνθηκών». Κλειστά είναι επίσης και πολλά σχολεία στην Αττική!

Κακοκαιρία Μήδεια αλλαγή στο ωράριο σούπερ μάρκετ

Κακοκαιρία Μήδεια: Αναβάλλονται για σήμερα οι εμβολιασμοί εξαιτίας του χιονιά

Η κακοκαιρία Μήδεια επηρέασε μέχρι και τους εμβολιασμούς για τον κορωνοϊό στην Αττική και έτσι αποφασίστηκε για σήμερα να αναβληθούν.

Οι πολίτες που έχουν προγραμματισμένο για σήμερα τον εμβολιασμό τους θα ειδοποιηθούν για τον επαναπρογραμματισμό του ραντεβού τους. Για την Εύβοια η απόφαση θα ληφθεί σε νέα σύσκεψη που θα γίνει.

Ανακοίνωση Υπουργείου Υγείας:

Αναβάλλονται οι σημερινοί εμβολιασμοί στην Αττική

Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, αναβάλλονται οι σημερινοί εμβολιασμοί σε όλα τα εμβολιαστικά κέντρα της Αττικής. Οι πολίτες που έχουν προγραμματισμένο για σήμερα τον εμβολιασμό τους, θα ειδοποιηθούν για τον επαναπρογραμματισμό του ραντεβού τους. Δείτε εδώ το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης για τον καιρό!

Αναβάλλονται για σήμερα οι εμβολιασμοί εξαιτίας του χιονιά