Στους 3 οι νεκροί από την κακοκαιρία Μήδεια

Τι αναφέρουν οι πληροφορίες;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στους 3 οι νεκροί από την κακοκαιρία Μήδεια

Φονική αποδεικνύεται η κακοκαιρία Μήδεια, καθώς έχουν χάσει τη ζωή τους τρεις πολίτες, δύο στην Εύβοια και ένας στην Κρήτη.

Σύμφωνα με την Ευβοϊκή Γνώμη, ο δεύτερος νεκρός στην Εύβοια είναι ένας 73χρονος στην περιοχή Μουρτιάς Ελυμνίων, ο οποίος υποστηριζόταν από οξυγόνο. Ο 73χρονος έχασε τη ζωή του όταν από τη διακοπή ρεύματος στο σπίτι του σταμάτησε το μηχάνημα να λειτουργεί.

Νωρίτερα έχασε την ζωή του ένας 80χρονος στο Τρούπι Μαντουδίου. Ο γιος του 80χρονου ήταν μαζί με τον πατέρα του, ο οποίος είχε υποκείμενο σοβαρό νόσημα. Ο γιος του κάλεσε στις 4 τα ξημερώματα την Πυροσβεστική για να τους πάρουν από εκεί γιατι το χωριό αποκλείστηκε λόγω της κακοκαιρίας Μήδεια και το ύψος του χιονιού ήταν πάρα πολύ μεγάλο.

3 οι νεκροί κακοκαιρία Μήδεια

Στο σημείο προσπάθησαν να φτάσουν για να τους απεγκλωβίσουν κλιμάκια της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, της Πυροσβεστικής και του δήμου αλλά ο 80χρονος έχασε τη ζωή του.

Επίσης, το πρωί της Τρίτης έγινε γνωστό ότι ένας 56χρονος κτηνοτρόφος εντοπίστηκε νεκρός στην Κρήτη έξω από το μαντρί του. Πιθανότατα ο θάνατός του να οφείλεται σε ανακοπή. Ο άντρας βρέθηκε στο Καμινάκι του Οροπεδίου Λασθίου. Ενώ έκτακτη προειδοποίηση για την κακοκαιρία έκανε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης.

Κυριάκος Μητσοτάκης για κακοκαιρία "Μήδεια": "Να αποφεύγουμε όλες τις περιττές μετακινήσεις"

Όλο και πιο δύσκολη γίνεται η κατάσταση με την κακοκαιρία Μήδεια που επικρατεί στην Ελλάδα εδώ και αρκετές ώρες όπου γίνονται προσπάθειες για να επιλυθούν προβλήματα που έχουν προκύψει.

Ειδικότερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά την σύσκεψη που έγινε για την κακοκαιρία μίλησε για το τι πρέπει να προσέχει ο κόσμος αλλά και η προτεραιότητα που έχει δοθεί στα προβλήματα.

Δείτε τις δηλώσεις του στο Athensmagazine.gr