Καιρός: Ανεβαίνει σήμερα 26/2 το θερμόμετρο! Αίθριος σε όλη την χώρα

Αναλυτικά η πρόγνωση της ΕΜΥ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Καιρός: Ανεβαίνει σήμερα 26/2 το θερμόμετρο! Αίθριος σε όλη την χώρα

Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, μόνο στα ανατολικά και τα νότια τις πρωινές ώρες αναμένεται να υπάρχουν πρόσκαιρες νεφώσεις, ενώ ο καιρός θα είναι αίθριος σε όλη την χώρα.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές καθώς θα φτάσει τους 20 βαθμούς Κελσίου. Μάθετε ακόμα, με τι καιρό θα αποχαιρετήσουμε τον Φεβρουάριο.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά τις πρωινές ώρες ανατολικοί βορειοανατολικοί με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: Από 01 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία και τη Θράκη τοπικά 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ, που βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Θερμοκρασία: Από 04 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις στην ανατολική Στερεά και την Εύβοια τις πρωινές ώρες. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά και νότια 6 με 7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από το μεσημέρι. Θερμοκρασία: Από 04 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Καιρός 26/2

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στη βόρεια Κρήτη. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 μποφόρ. Βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα. Θερμοκρασία: Από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και μέχρι το απόγευμα τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες στα ανατολικά και τα βόρεια και βαθμιαία γενικά αίθριος. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ, με εξασθένηση από το απόγευμα. Θερμοκρασία: Από 09 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι περιορισμένη. Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 05 έως 17 βαθμούς Κελσίου.