Φως στο τούνελ: Σοκαρισμένη η Νικολούλη με την δολοφονία νεαρού στρατιώτη

Ti θα δούμε σήμερα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φως στο τούνελ: Σοκαρισμένη η Νικολούλη με την δολοφονία νεαρού στρατιώτη

Τι θα δούμε σήμερα στο Φως στο Τούνελ με την Αγγελική Νικολούλη στον Alpha; Μια δολοφονία ενός στρατιώτη που σοκάρει με τις αποκαλύψεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για την εκπομπή Φως στο Τούνελ με την Αγγελική Νικολούλη

Η δολοφονία νεαρού στρατιώτη που κάποιοι την ήθελαν θαμμένη, έρχεται στο φως με αποκαλύψεις.

Η σπαρακτική έκκληση των γονιών για δικαίωση και τιμωρία των ενόχων, συγκινεί.

Οι αντιφάσεις στις καταθέσεις των μαρτύρων και η προσπάθεια συγκάλυψης της αλήθειας…

Φως στο τούνελ Αγγελική Νικολούλη ALPHA

Πώς εξαφάνισαν βασικά στοιχεία της έρευνας;

Οι παραλείψεις των στρατιωτικών Αρχών και η απόφαση – καταπέλτης της εισαγγελίας Στρατοδικείου…

Μη χάσετε το σοκαριστικό «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου στις 23:50 στον Alpha.

Ενώ, τραγικό τέλος είδε άνδρας που έψαχνε η εκπομπή της.

Αγγελική Νικολούλη: "Έχω δει όπλο να με σημαδεύει ενώ κρατούσα το μωρό μου αγκαλιά"

Το ραντεβού της με τους τηλεθεατές κάθε Παρασκευή στον ALPHA στις 11.50 είναι πλέον θεσμός... Η Ελληνίδα “μις Μάρπλ” έχει παραπάνω από 4 χρόνια να δώσει συνέντευξη, εγώ την παλεύω άλλα τόσα, καθώς ξέρω ότι δεν είναι το καλύτερό της, όμως ο επιμένων νικά... Η Αγγελική Νικολούλη μετρά πολλά χρόνια δουλειάς και ατελείωτα ξενύχτια στο αστυνομικό ρεπορτάζ και αμέτρητες επιτυχίες...

Η γνωριμία της με τον Αλέκο Σακελλάριο και η σχέση της με τον αξέχαστο Κωνσταντίνο Καραμανλή, το πρώτο ρεπορτάζ και το πρώτο γύρισμα, τα νούμερα τηλεθέασης, τα δύσκολα συμβόλαια, η σχέση της με τον γιο της, με τον φόβο και με τον έρωτα... Η Αγγελική δεν είναι απλά μια δαιμόνια δημοσιογράφος γέννημα θρέμμα από τον Πύργο, είναι και ένα αντράκι που χορεύει ζειμπέκικο αλλά και ένα θηλυκό με τα όλα του.

Η πολύχρονη, καθημερινή επαφή της με το κέντρο της Άμεσης Δράσης, το γνωστό "100", της έδωσε, πέρα από τις σοβαρές ειδήσεις, πιπεράτες ιστορίες, που τις ζωντάνεψε με χιούμορ στην προσωπική στήλη που διατηρούσε στον "Ελεύθερο Τύπο". Ο Αλέκος Σακελάριος την βοήθησε να τις μεταφέρει το 1990 σ’ ένα χιουμοριστικό βιβλίο με τίτλο "Τα πιπεράτα του 100".

Οι αποκαλύψεις της Αγγελικής Νικολούλη

Αγγελική Νικολούλη περιοδικό You

Πόσο κόπιασες για να φτάσεις στην κορυφή; Η επιτυχία ήρθε εύκολα ή έριξες πολύ ιδρώτα και δουλειά για να τα καταφέρεις;

Η συνέπεια και η διάρκεια ορίζουν την επιτυχία, που στηρίζεται σε γερά θεμέλια. Τίποτα δεν ήταν εύκολο. Τίποτα δε μου χαρίστηκε. Δεν είχα μπάρμπα στη Κορώνη, για να μου ανοίξει διάπλατα τις πόρτες, ούτε φίλο Διευθυντή να μου στρώσει το κόκκινο χαλί και να με προωθήσει για τα ωραία μου τα μάτια… Δούλεψα και δουλεύω ακόμα και σήμερα σκληρά, χωρίς ανάσα. Ελάχιστες είναι οι φορές που απουσίασα λόγω κάποιου προβλήματος. Θυμάμαι τη μέρα που σκοτώθηκε ο αγαπημένος μου ανιψιός. Ήταν Παρασκευή, έβγαλα κανονικά την εκπομπή και αμέσως μετά έφυγα για Θεσσαλονίκη, για να βρεθώ στο νεκροτομείο, όπου τον είχαν. Στα χρόνια του ρεπορτάζ στις εφημερίδες, δεν επέστρεφα σπίτι αν δεν έβγαζα την είδηση! Μ’ έβρισκαν πρωί να κοιμάμαι με τα ρούχα στους καναπέδες του γραφείου.

Σκέφτηκες ποτέ να τα παρατήσεις και να απομακρυνθείς από αυτό το επάγγελμα; Απογοητεύτηκες, πικράθηκες, σε έκαναν να κλάψεις και να πικραθείς;

Η δουλειά μου είναι για μένα τρόπος ζωής. Ποτέ δεν το έβαλα κάτω! Πέρα από το μυστήριο και τους γρίφους, που με συναρπάζουν, με γεμίζει σαν άνθρωπο και η προσφορά στο συνάνθρωπό μου, που υποφέρει. Αυτό που με κάνει να προχωράω τόσα χρόνια την έρευνα, είναι η αναζήτηση της αλήθειας, που κάποιοι θέλουν να θάψουν... Όταν βλέπω το σκοτάδι να διαλύεται απ’ το Φως, η χαρά και η ηθική αμοιβή μου είναι μεγαλύτερες από το όποιο εμπόδιο ή απογοήτευση.

Το πρώτο πράγμα που κάνεις όταν ξυπνάς είναι να βλέπεις τα νούμερα τηλεθέασης; Ποια είναι η αντίδρασή σου την επόμενη μέρα αν δεις ότι η εκπομπή δεν έχει την αναμενόμενη τηλεθέαση; Εκνευρίζεσαι, στενοχωριέσαι ή σε αφήνουν αδιάφορη; Είσαι ικανοποιημένη από τα φετινά νούμερα;

Όταν έχεις να κάνεις με τις ψυχές των ανθρώπων, τα νούμερα έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Παρόλα αυτά, επειδή με ρωτάς, φέτος αν και είναι μια πολύ ανταγωνιστική και δύσκολη σεζόν για όλα τα κανάλια, το «Τούνελ» είναι ανάμεσα στις πρώτες σε τηλεθέαση εκπομπές. Σίγουρα η τηλεθέαση είναι κάτι που αφορά όλους όσους βρισκόμαστε στην τηλεόραση. Αυτή φέρνει τη διαφήμιση και ενισχύει τη διάρκεια ζωής κάθε εκπομπής. Δεν μένω όμως στα νούμερα γιατί, όπως έχω ξαναπεί, αν κολλήσεις με αυτά και τα κάνεις οδηγό σου, κινδυνεύεις να γίνεις και ο ίδιος νούμερο.