Κυριακή, 18 Απριλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Πρόστιμο στον βουλευτή Μίλτο Χρυσομάλλη - Παραβίασε τα μέτρα κορωνοϊού

Βρέθηκε σε ξενοδοχείο στο Κολωνάκι

Πρόστιμο στον βουλευτή Μίλτο Χρυσομάλλη - Παραβίασε τα μέτρα κορωνοϊού
Ενημέρωση 04.03.2021 15:35
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Πρόστιμο επιβλήθηκε στον βουλευτή Μεσσηνίας της ΝΔ Μίλτος Χρυσομάλλης καθώς εντοπίστηκε να παραβιάσει τα μέτρα κορωνοϊού, καθώς εντοπίστηκε στο ξενοδοχείο «The Duke Boutique Suites» στο Κολωνάκι.

Ειδικότερη, την Τετάρτη, 03 Μαρτίου, ελεγκτές της ΕΑΔ διενήργησαν κατά τις απογευματινές και βραδινές ώρες έλεγχο στην περιοχή του Κολωνακίου σε συνεργασία με στελέχη της αστυνομίας, με αντικείμενο τη διαπίστωση της εφαρμογής των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Το κλιμάκιο ελέγχου διενήργησε έλεγχο σε ξενοδοχείο στο Κολωνάκι. Στο πλαίσιο του ελέγχου:

-Βεβαιώθηκαν σε φυσικά πρόσωπα τρία διοικητικά πρόστιμα των 300 ευρώ για μη τήρηση της υποχρέωσης χρήσης μάσκας.

-Βεβαιώθηκαν σε φυσικά πρόσωπα δύο διοικητικά πρόστιμα των 300 ευρώ για παραβίαση του περιορισμού της κυκλοφορίας, διότι βρίσκονταν στο ξενοδοχείο δεν περιλαμβάνονταν στους διαμένοντες, όπως προέκυψε από τη λίστα με τους διαμένοντες που παρουσιάστηκε στο κλιμάκιο ελέγχου.

-Βεβαιώθηκε στην επιχείρηση διοικητικό πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ και αναστολή λειτουργίας 15 ημερολογιακών ημερών, διότι έγινε χρήση του καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στο ισόγειο από άτομα που δεν περιλαμβάνονταν στους διαμένοντες του ξενοδοχείου όπως προέκυψε από τη σχετική λίστα.

Επίσης, ως προς την εφαρμογή της αντικαπνιστικής νομοθεσίας βεβαιώθηκε στην επιχείρηση διοικητικό πρόστιμο ύψους 500 ευρώ για μη λήψη αποτρεπτικών μέτρων.

Η ανακοίνωση της ΝΔ

Κατά τη διάρκεια ελέγχου για την εφαρμογή των περιοριστικών μέτρων προστασίας από την πανδημία, την 3η Μαρτίου 2021, διαπιστώθηκε παραβίασή τους από τον Βουλευτή Μεσσηνίας, κ. Μίλτο Χρυσομάλλη.

Στον Βουλευτή επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο.

Ο Γενικός Γραμματέας της Κ.Ο. της Ν.Δ., κ. Ιωάννης Μπούγας, κάλεσε τον κ. Χρυσομάλλη και του απηύθυνε αυστηρή επίπληξη.

Ο βουλευτής αναφέρει πως βρισκόταν σε λόμπι κεντρικού ξενοδοχείου το οποίο λειτουργεί νόμιμα σε συνάντηση με δημοσιογράφο, φορώντας μάσκες και τηρώντας όλα τα υγειονομικά μέτρα. Ο ίδιος εξήγησε στο κλιμάκιο του ΕΟΔΥ ότι δεν έχουν παραβιαστεί τα περιοριστικά μέτρα και πως λειτουργεί στο πλαίσιο των βουλευτικών του καθηκόντων υποδεικνύοντας και την βουλευτική του ταυτότητα. Σύμφωνα με πληροφορίες οι ελεγκτές ανέφεραν ότι η συνάντηση θα έπρεπε να γίνει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου και όχι στο λόμπι του ξενοδοχείου και επέβαλαν το σχετικό πρόστιμο. Στο μεταξύ, σε ισχύ μπήκε το νέο lockdown!

Πρόστιμο στον βουλευτή Μίλτο Χρυσομάλλη

Lockdown: Αυτά είναι τα νέα έκτακτα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση

Οι πληροφορίες βγήκαν αληθινές και αυτά που προμηνύονταν, ως νέα μέτρα της κυβέρνησης έναντι του κορωνοϊού, ανακοινώθηκαν από τον Νίκο Χαρδαλιά, που δεν ανακοίνωσε καθολικό lockdown σε όλη την χώρα, αλλά σκληρά σε κάθε περίπτωση μέτρα, τη στιγμή που ενεργοποιήθηκε σχέδιο έκτακτης ανάγκης για τα νοσοκομεία.

Ο κ. Χαρδαλιάς ανέφερε πως όσον αφορά στα SMS ισχύουν οι εξής διαφοροποιήσεις σε όλη την Ελλάδα, ανεξαρτήτως επιδημιολογικού κινδύνου:

Στο SMS 2 για μετακίνηση για προμήθεια βασικών αγαθών, αλλά και στο SMS 3 όσον αφορά στο σκέλος των τραπεζών, η μετακίνηση θα πραγματοποιείται μόνο εντός του οικείου δήμου ή σε απόσταση ως 2 χιλιόμετρα...διαβάστε περισσότερα στο AthensMagazine.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Δυο μωρά λίγων μηνών στο νοσοκομείο στο Ρίο, με κορωνοϊό

Σούπερ μάρκετ: Τι αλλάζει μετά τα νέα μέτρα λόγω Covid

Share