Δύο νέες μαρτυρίες για βιασμό από πασίγνωστο πρωταγωνιστή

Οι Εισαγγελικές αρχές τις έχουν θέσει ως προτεραιότητα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δύο νέες μαρτυρίες για βιασμό από πασίγνωστο πρωταγωνιστή

Δύο νέες μαρτυρίες βγήκαν στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με περιστατικά βιασμού από πασίγνωστο πρωταγωνιστή που δεν έχουν ακόμα παραγραφεί.

Οι Εισαγγελικές αρχές έχουν θέσει ως προτεραιότητα την έρευνα αυτή και σύντομα αναμένεται να ξεκινήσει η διαδικασία της προανάκρισης για τον συγκεκριμένο γνωστό ηθοποιό, με τους εισαγγελείς να καλούν μάρτυρες για κατάθεση το επόμενο διάστημα.

Οι αρχές πρόκειται να συλλέξουν αποδεικτικό υλικό, προτού αποφασίσουν αν θα προχωρήσουν στην άσκηση ποινικής δίωξης.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου, έχουν γίνει και άλλες δημόσιες καταγγελίες για τον συγκεκριμένο ηθοποιό και φαίνεται πως υπάρχουν και άλλες αναφορές στους φακέλους που κατέθεσε στην Εισαγγελία ο πρόεδρος του Πειθαρχικού του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Πασχάλης Τσαρούχας.

Ο ηθοποιός έχει δηλώσει τα στοιχεία του στην Εισαγγελία ώστε να κληθεί για εξηγήσεις, εφόσον το επιθυμούν οι Αρχές.

Δύο νέες μαρτυρίες για βιασμό από πασίγνωστο ηθοποιό

ΣΕΗ: Πάνω από 20 καταγγελίες για βιασμό και κακοποίηση περιέχει ο φάκελος που παραδόθηκε

Σύμφωνα με το Πρωινό, ο φάκελο που παραχώρησε το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών περιείχε περίπου 20 με 30 υποθέσεις που αφορούν κυρίως βιασμό.

Το πρωί της Τετάρτης, ο ηθοποιός Πασχάλης Τσαρούχας βρέθηκε στον εισαγγελέα για να καταθέσει τον φάκελο με τις καταγγελίες που είχε στα χέρια του το ΣΕΗ, προκείμενου να διερευνηθούν.

ΣΕΗ καταγγελίες

Ανάμεσα στις καταγγελίες, υπάρχουν 3 υποθέσεις που χρήζουν ιδιαίτερη σημασία καθώς περιγράφονται κακουργηματικές πράξεις. Μια από αυτές αφορά και τον Δημήτρη Λιγνάδη ενώ οι υπόλοιπους διαφορετικούς ανθρώπους.