Lamanif: Απάντησε με δύο μηνύσεις η 29χρονη που κατηγορείται για την δημιουργία του ροζ βίντεο

«Ο ίδιος είπε ότι ήθελε να με παντρευτεί»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Lamanif: Απάντησε με δύο μηνύσεις η 29χρονη που κατηγορείται για την δημιουργία του ροζ βίντεο

Η 29χρονη κοπέλα που κατηγορείται από τον τράπερ Lamanif ότι δημιούργησε το ροζ βίντεο και ότι τον εκβίαζε, απάντησε με δύο μηνύσεις.

Η 29χρονη κοπέλα, λίγες ημέρες μετά τη σύλληψή της στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, αφού μετά από τυχαίο έλεγχο βρέθηκαν πάνω της μικροποσότητες κοκαΐνης, δίνει τη δική της εκδοχή για όλα όσα την κατηγορεί μέσα από τις 13 σελίδες της μήνυσης που κατέθεσε στη Δίωξη Εκβιαστών ο 24χρονος καλλιτέχνης.

Η νεαρή κοπέλα, η οποία κατηγορήθηκε για τη δημιουργία ροζ βίντεο και την εκβίαση του 24χρονου ράπερ, υπέβαλε μηνύσεις τη Δευτέρα στο Τ.Α. Καλαμαριάς. Η 30χρονη εντοπίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα από αστυνομικούς ύστερα από τη μήνυση που υπέβαλε σε βάρος της ο Lamanif, ζητώντας την ποινική δίωξη της ίδιας και τριών ράπερ που ανέβασαν και αναπαρήγαγαν το βίντεο σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σήμερα το πρωί υπέβαλε δύο μηνύσεις, σύμφωνα με το GrTimes: Στρέφεται κατά του 24χρονου τον οποίο καταγγέλλει για συκοφαντική δυσφήμηση καθώς την κατονόμασε στην δική του μήνυση.

Επίσης μήνυσε, για παραβίαση προσωπικών δεδομένων, κι έναν φίλο της-γνωστό ράπερ στον οποίο έδωσε το ροζ βίντεο και αυτός το ανέβασε στο διαδίκτυο.

Η 29χρονη με τη βοήθεια του δικηγόρου της Μιχαήλ Βέρρου περιγράφει τη γνωριμία της με τον Λάμπρο Μανιφάβα, το ροζ βιντεάκι, αλλά και πώς το απαγορευμένο υλικό έπεσε στα χέρια του αντιπάλου του και το ανέβασε στο Διαδίκτυο.

«Δεν υπάρχει κανένα κύκλωμα με αφέντρες, δεν έχω τέτοιου είδους ερωτικές προτιμήσεις, αντίθετα με τον ράπερ ο οποίος ικανοποιείται με αυτόν τον τρόπο. Αυτός είναι και ο λόγος που τον απομάκρυνα. Δεν ήθελα να συμμετέχω σε ερωτικές πράξεις που δεν μου αρέσουν», ισχυρίζεται η νεαρή Ειρήνη, ενώ για τη σχέση της με τον 24χρονο αναφέρει: «Ο ίδιος είπε ότι ήθελε να με παντρευτεί. Είχαμε μια σχέση που κράτησε λίγες ημέρες. Στη συνέχεια, όμως, διαπίστωσα ότι δεν ταιριάζουμε και απομακρύνθηκα».

Στο πεδίο ερευνών για την Ασφάλεια συμπεριλαμβάνονται το περίεργο κύκλωμα σαδομαζοχιστικών γυναικών που περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια στη μήνυσή του ο Lamanif και ο εκβιασμός που ο ίδιος ισχυρίζεται ότι δέχτηκε. «Φυσικά και δεν γνωρίζω κανένα κύκλωμα με αφέντρες. Δεν έχω καμία σχέση, δεν μου αρέσει καθόλου αυτός ο τρόπος συνεύρεσης και μπορώ να πω ότι μάλλον είμαι εντελώς συντηρητική σε αυτό το ζήτημα. Είναι αδιανόητο και προκλητικό να καταγγέλλει αυτός ο άνθρωπος για αφέντρες τη στιγμή που ξέρει ότι δεν έχω καμία σχέση και ότι αυτός έχει αυτού του είδους τις ορέξεις», υποστηρίζει η 29χρονη Ειρήνη.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η εκδοχή που δίνει η ίδια για το πώς γνωρίστηκαν: «Η γνωριμία μας έγινε πριν από περίπου δύο χρόνια και, όπως ανέφερα, πέρυσι τέτοια εποχή ήρθαμε κοντά και υπήρξε ένα είδος έρωτα. Μάλιστα ο ίδιος είπε ότι ήθελε να με παντρευτεί. Αυτό κράτησε λίγες ημέρες.

Οταν διαπίστωσα ότι δεν ταιριάζουμε, απομακρύνθηκα. Περίπου έναν μηνά αργότερα ξαναβρεθήκαμε και προσπαθήσαμε εκ νέου, αλλά τελικά δεν προέκυψε κάτι. Τον Μάιο του 2020 τον είδα τυχαία σε νυχτερινή έξοδο και αντίθετα με την καταγγελία του ότι εκείνη την ημέρα τον εκβίασα, υπάρχει βίντεο όπου με αγκαλιάζει και με φιλά. Εκτοτε, δηλαδή από τα τέλη Μαΐου του 2020, δεν υπάρχει καμία επικοινωνία μαζί του, επομένως λέει ψέματα ότι τον εκβίασα».

Οσο για το πώς τραβήχτηκε το επίμαχο ροζ βίντεο των 25 δευτερολέπτων, η Ειρήνη αναφέρει: «Πέρυσι περίπου τέτοια εποχή τον φιλοξένησα στο σπίτι μου για 3-4 ημέρες, αφού ήρθαμε κοντά ο ένας στον άλλον. Κατόπιν παράκλησής του, βιντεοσκοπήσαμε κάποιες ερωτικές αλλά και πολλές στιγμές της καθημερινότητάς μας.

Τα συγκεκριμένα βίντεο ποτέ δεν μου ζήτησε να τα διαγράψω, ούτε διαμαρτυρήθηκε για το ότι υπήρχαν στο κινητό μου. Και φυσικά είναι φαιδρότητα ότι του έριξα κάτι στο ποτό του ώστε να έχει αυτή τη σεξουαλική συμπεριφορά.

Είναι ντροπή του να μην παραδέχεται τις ερωτικές προτιμήσεις του και να προσπαθεί να με συκοφαντήσει, ενώ είναι αυτός που στην ολιγοήμερη σχέση μας μου δήλωσε ότι είναι υποτακτικός και προσπάθησε να με μυήσει σε τέτοιου είδους ερωτική συμπεριφορά, που όμως αρνήθηκα, για τον απλό λόγο ότι δεν μου άρεσε καθόλου». Δείτε εδώ στο μεταξύ και τις πρώτες δηλώσεις του ράπερ!

 Lamanif απάντησε με δύο μηνύσεις η 29χρονη

Lamanif: Ο δικηγόρος της 29χρονης ξεκαθαρίζει - «Υπήρχε συναίνεση από τον ράπερ, την πίεζε να βγάλουν και άλλο βίντεο»

Το πρωί της Κυριακής, ο δικηγόρος της 29χρονης γυναίκας που κατηγορείται ότι δημοσίευσε το ροζ βίντεο με τον Lamanif ,που βρέθηκε τελικά σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, συνδέθηκε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Πρωινοί Τύποι».

Ο δικηγόρος, Μιχάλης Βέρρος πήρε θέση σε όλα αυτά που ακούγονται και έσπευσε φυσικά να υποστηρίξει την πελάτισσα του.

Συγκεκριμένα είπε: «Η υπόθεση είναι στο στάδιο της έρευνας και ούτε καν στην προανάκριση. Αυτό είναι μία ανακρίβεια δεν υπάρχει καμία ιδιαίτερη σεξουαλική προτίμηση, είναι ένα σκεύασμα δικό του, ένα ψέμα που το είπε για λόγους δημοσιότητας. Την ίδια ημέρα της εξαφάνισης του κυκλοφόρησε ένα τραγούδι και αφού είναι πολύ νέος το τραγούδι θα έπρεπε να είχε λίγες χιλιάδες και σήμερα έχει εκατομμύρια».

Αμέσως μετά, ο δικηγόρος τοποθετήθηκε και για το κύκλωμα στο οποίο εμπλέκεται η 30χρονη κοπέλα: «Δεν μπορεί να έρχεται και να καταγγέλλει κυκλώματα με αφέντρες ενώ δεν ισχύει τίποτα από αυτά. Φυσικά κανένας δεν θα ήθελε να δει τον εαυτό του σε μία τέτοια προσωπική του στιγμή, στο διαδίκτυο. Σαν αδίκημα πρέπει να υπάρχει η προϋπόθεση ότι δεν υπήρχε η θέληση του, η πελάτισσα μου το έδωσε σε ένα φίλο.

Αυτά τα παιδιά ήταν 3-4 ημέρες μαζί και δεν υπήρχε λεπτό που να μην το βιντεοσκοπούσαν. Υπήρχε συναίνεση από τον ράπερ. Ο ράπερ την πίεζε να βγάλουν και άλλο βίντεο, ο διασυρμός είναι και για τους δύο. Εμείς δεχόμαστε την ευθύνη, έκανε λάθος που έδωσε το βίντεο, η ίδια ενδιαφέρθηκε μετά την εξαφάνιση δεν το άφησε έτσι. Φυσικά δεν ήθελε να προκαλέσει αναταραχή και να δημιουργήσει πρόβλημα σε αυτό τον άνθρωπο…».