Επίθεση με μολότοφ στο κτίριο του ΣΚΑΪ

Συναγερμός στο κανάλι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Επίθεση με μολότοφ στο κτίριο του ΣΚΑΪ

Συναγερμός έχει σημάνει εδώ και μερικές ώρες μιας και την νύχτα της Παρασκευής (12/3) προς Σάββατο (13/3) στον ΣΚΑΪ, καθώς υπήρξε επίθεση με μολότοφ στο σταθμό από αγνώστους.

Συγκεκριμένα, η επίθεση έγινε, σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 2:30 το πρωί του Σαββάτου, με τους δράστες να πετούν πέντε βόμες και να φεύγουν, με το συναγερμό για τον κορωνοϊό επίσης να χτυπά στο κανάλι.

Κτίριο ΣΚΑΪ επίθεση

Οι πληροφορίες για την επίθεση στον ΣΚΑΪ

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα του skai.gr, «τρείς άγνωστοι στις 2:22 το πρωί του Σαββάτου (13/3), πλησίασαν το κτίριο του ΣΚΑΪ από την πλευρά του Κηφισού .

Οι δράστες κινήθηκαν περιμετρικά του τείχους του κτιρίου και πέταξαν πέντε μολότοφ χωρίς να προκληθούν σοβαρές υλικές ζημιές. Οι τρεις πέσαν μέσα στον περιβολο και δύο έξω απο τον φράχτη. Από τις μολότοφ προκληθηκε μαύρισμα στην περίφραξη του κτιρίου Οι φύλακες του σταθμού ειδοποίησαν την αστυνομία, όμως οι δράστες είχαν διαφύγει».

Νέα ψυχαγωγική εκπομπή εν μέσω τηλεοπτικής σεζόν στον ΣΚΑΪ

Η Ελένη Ψυχούλη έρχεται στον ΣΚΑΪ με ένα διαφορετικό γευστικό ταξίδι στο βουνό των Κενταύρων, το Πήλιο. Οι «Συνταγές Ψυχής» πρόκειται να κάνουν πρεμιέρα αυτή την Κυριακή 14 Μαρτίου στον ΣΚΑΪ.

Αυτό το οδοιπορικό ξεκινά από τους ελαιώνες στο Νότιο Πήλιο. Παρ’ όλο που πολλοί δεν το γνωρίζουν, η καλλιέργεια της ελιάς είναι σημαντική εδώ και εκατοντάδες χρόνια σ’ αυτή την περιοχή. Οι γαλιάγρες, δηλαδή τα ελαιοτριβεία είναι διάσπαρτα παντού, ακόμη και πλάι στο νερό και επιβεβαιώνουν τη σύνδεση του Πηλιορίτη με την ελιά.

Ακόμη και σήμερα, οι κάτοικοι το θεωρούν ντροπή να μην πηγαίνουν κάθε χρόνο στο ελαιοτριβείο έστω και λίγες ελιές, για τη δική τους κατανάλωση· πολλοί, μάλιστα, αφήνουν τις δουλειές τους και ασχολούνται με το μάζεμα της ελιάς. Η πορεία του ελαιόλαδου από το μάζεμα της ελιάς στο χωράφι μέχρι να μπει στο μπουκάλι και όλες οι πληροφορίες που οι περισσότεροι αγνοούμε γι’ αυτό το πολύτιμο αγαθό της διατροφής μας.

Πρώτο μαγείρεμα στην εκπομπή, το κολατσιό του εργάτη, στο χωράφι: ρέγκα ψητή στην εφημερίδα με πορτοκάλι, ελιές και κρεμμύδι. Να θυμήσουμε πως και το OPEN ξεκινά βραδινό talk show.

Στη συνέχεια, η στιγμή που βγαίνει το πρώτο λάδι, που όλοι συγκινούνται και εύχονται και το ψωμί που καψαλίζεται στον φούρνο του ελαιοτριβείου για να φαγωθεί με το πρώτο λάδι.

Με ένα μπουκάλι από το φρέσκο λάδι, ως πεσκέσι, πάμε στο σπίτι της Τάνιας Τσανακλίδου. Η Ελένη ζυμώνει και αφήνει το ζυμάρι να φουσκώσει δίπλα στον φούρνο. Περιμένοντας, η Τάνια φτιάχνει λιγκουίνι με αυγοτάραχο… Όταν το ζυμάρι είναι έτοιμο, η Ελένη φτιάχνει τυρόψωμο και για επιδόρπιο κρέμες με λεμόνι.

ψυχούλη σκαι