Ξανά στο νοσοκομείο ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι

H κατάσταση του βρίσκεται υπό πλήρη έλεγχο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ξανά στο νοσοκομείο ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι

Σε νοσοκομείο έχει εισαχθεί από το πρωί της Δευτέρας ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι «για προβλήματα υγείας», σύμφωνα με το πρακτορείο ANSA.

Στην αποκάλυψη αυτή προχώρησε ο δικηγόρος του Ιταλού πολιτικού, στη διάρκεια της εκδίκασης μιας εκ των πολλών υποθέσεων που εκκρεμούν σε βάρος του, σε δικαστήριο του Μιλάνου.

Την ίδια στιγμή, το πρακτορείο Reuters αναφέρει ότι δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό και η κατάσταση του Μπερλουσκόνι βρίσκεται υπό πλήρη έλεγχο.

Θυμίζεται πως το περασμένο καλοκαίρι ο ηγέτης του δεξιού κόματος Φόρτσα Ιτάλια είχε νοσηλευτεί για σημαντικό χρονικό διάστημα, έχοντας προσβληθεί από κορωνοϊό, ενώ τον Ιανουάριο νοσηλεύτηκε στο Μονακό για καρδιακά προβλήματα.

Ξανά στο νοσοκομείο ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι

Η κόρη του Σίλβιο Μπερλουσκόνι είχε διαγνωσθεί επίσης θετική στον κορωνοϊό

Νέος συναγερμός έχει σημάνει στην οικογένεια του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, καθώς όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες που κυκλοφόρησαν, θετική στον κορωνοϊό είχε βρεθεί και η μεγαλύτερη κόρη του, Μαρίνα.

Στενοί της συνεργάτες, πάντως, αφήνουν να διαρρεύσει ότι είναι καλά στην υγεία της και συνεχίζει να εργάζεται κανονικά.

Την περασμένη εβδομάδα έγινε γνωστό ότι νοσούν και δύο από τα μικρότερα παιδιά του Καβαλιέρε: η Μπάρμπαρα, 36 ετών, και ο Λουίτζι, 31 ετών.

Η Μαρίνα Μπερλουσκόνι, 54 ετών και κορυφαία μάνατζερ του οικογενειακού της ομίλου, είχε τεθεί σε αυτοαπομόνωση από την περασμένη Τετάρτη, όταν ο πατέρας της και πρώην πρωθυπουργός διαγνώσθηκε θετικός στον ιό.

Στο μεταξύ, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι παραμένει στο νοσοκομείο Σαν Ραφαέλε του Μιλάνου και, σύμφωνα με πληροφορίες, του χορηγείται αγωγή με φάρμακο που έχει χρησιμοποιηθεί για την θεραπεία του Έμπολα.

Θυμίζουμε πως πριν από λίγη ώρα έγινε γνωστό πως εντοπίστηκε κρούσμα κορωνοϊού και σε ένα σχολείο στην Καλλιθέα. Δείτε εδώ τι ακριβώς συνέβη.