Πέθανε από κορωνοϊό ο δημοσιογράφος Άρης Σκιαδόπουλος

Έχασε δυστυχώς τη μάχη...

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πέθανε από κορωνοϊό ο δημοσιογράφος Άρης Σκιαδόπουλος

«Έφυγε» από τη ζωή ο δημοσιογράφος Άρης Σκιαδόπουλος, μετά από μάχη με τον κορωνοϊό. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 73χρονος δημοσιογράφος νόσησε από κορωνοϊό στο κέντρο αποκατάστασης που νοσηλευόταν και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γεννηματάς».

Tην δυσάρεστη είδηση για τον θάνατο του σπουδαίου δημοσιογράφου, Άρη Σκιαδόπουλου, έκανε γνωστή απόψε η δημοσιογράφος Μιμή Τουφεξή:

“Με οδύνη πληροφορήθηκα πριν λίγο τον θάνατο του συναδέλφου Άρη Σκιαδόπουλου από κορονοιό.
Ο Άρης προσβλήθηκε στο κέντρο αποκατάστασης που νοσηλευόταν και μάλιστα πήγαινε αρκετά καλά και περίμενε να γυρίσει στο σπίτι.

Σύμφωνα με την οικογένεια του ο εμβολιασμός του προσωπικού έχει καθυστερήσει ανεξήγητα, ενώ είχε ανακοινωθεί ότι θα γινόταν πολύ νωρίτερα, δεδομένου ότι στα κέντρα αυτά νοσηλεύονται άτομα υψηλού κινδύνου . Προς αναζήτηση εξηγήσεων και απόδοση ευθυνών …..Αντίο αγαπημένε συνάδελφε θα μας λείψεις περισσότερο απ όσο θα μπορούσες να φανταστείς…” Την ίδια στιγμή, πέθανε και η δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Ελευθερία Κονδύλη.

Πέθανε από κορωνοϊό ο δημοσιογράφος Άρης Σκιαδόπουλος

Ποιος είναι ο Άρης Σκιαδόπουλος

Ο Αρης Σκιαδόπουλος γεννήθηκε το 1946 στην Κέρκυρα. Εργάστηκε σε μεγάλες εφημερίδες, περιοδικά και ραδιοφωνικούς σταθμούς, όπως η «Απογευματινή», το «Έθνος», η «Πρώτη», ο «Ταχυδρόμος», ο Flash, o Αθήνα 9,84, αλλά και στην τηλεόραση της ΕΡΤ, κάνοντας τις εκπομπές «Νυχτερινός Επισκέπτης», «Δρόμοι» και «Πρωινά».

«Με μια πένα βιοπορίστηκα και οδοιπόρησα εν τω βίω, χωρίς ποτέ να θεωρήσω ότι ο δημοσιογράφος είναι τίποτα περισσότερο από ένας βιοπαλαιστής. Απλώς αποτελεί πάντα το εφαλτήριο, τον αγωγό, απ’ όπου αποκτά δημοσιότητα η αγωνία της κοινωνίας» είχε` γράψει.