Καιρός (28/3): Συννεφιά με άνοδο της θερμοκρασίας

Αναλυτικά η πρόγνωση!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Καιρός (28/3): Συννεφιά με άνοδο της θερμοκρασίας

Την Κυριακή, στα δυτικά, τα κεντρικά, τα βόρεια και βαθμιαία από το μεσημέρι στο ανατολικό Αιγαίο προβλέπονται αραιές νεφώσεις πρόσκαιρα πιο πυκνές με πιθανότητα για λίγες ασθενείς βροχές στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά ορεινά τις μεσημβρινές ώρες.

Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη κυρίως στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ και τοπικά στο νοτιοανατολικό Αιγαίο βορειοδυτικοί εώς 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού για σήμερα (28/3)

Στην Αττική:

Προβλέπονται αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν νμεταβλητοί ασθενείς και το μεσημέρι νότιοι 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 03 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη:

Αναμένονται αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και το μεσημέρι πρόσκαιρα νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 05 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στην Μακεδονία και την Θράκη:

Αναμένονται αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές. Πιθανότητα ασθενών βροχών στα ορεινά της ανατολικής Μακεδονίας τις μεσημβρινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ και πρόσκαιρα μετά το μεσημέρι από νότιες διευθύνσεις έως 4 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 01 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός (28/3)

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, την δυτική Στερεά και την δυτική Πελοπόννησο:

Αναμένονται αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές. Πιθανότητα ασθενών βροχών στα ηπειρωτικά ορεινά μεσημβρινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμνανθεί από 05 έως 19 βαθμούς Κελσίου και στο εσωτερικό της Ηπείρου 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο:

Προβλέπονται αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές μέχρι το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμάνθει από 03 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη:

Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πωέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάστε εδώ τα μερομήνια μέχρι και τον Αύγουστο του 2021!

Στα νησιά του Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα:

Αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Μετά το μεσημέρι θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια μεταβλητοί 3 με 4 και στα νότια βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ, Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Η μέχρι τώρα πρόγνωση καιρού για 29-03-2021

Την Δευτέρα, προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Στα ανατολικά και τα βόρεια υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν ασθενείς βροχές.
Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη κυρίως στα ηπειρωτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και από το μεσημέρι στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.