Φονικό στη Μακρινίτσα - Φίλη 28χρονης: «Την κακοποιούσε συστηματικά»

«Η αστυνομία γνώριζε αλλά δεν έκανε τίποτα»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Φονικό στη Μακρινίτσα - Φίλη 28χρονης: «Την κακοποιούσε συστηματικά»

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Μακρινίτσας και όχι μόνο με το άγριο φονικό που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας, όταν ένας άνδρας μπήκε στο σπίτι της πρώην του και την σκότωσε μαζί με τον αδερφό της.

Μία στενή φίλη και συμμαθήτρια του θύματος με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook αναφέρθηκε στην κακοποίηση που δεχόταν η 28χρονη από τον εν διαστάσει σύζυγό της.

Η ανάρτηση της φίλης της 28χρονης που δολοφονήθηκε στη Μακρινίτσα

«Σήμερα έφυγε μια μητέρα, μια κόρη, μια, φίλη, μια συμμαθήτριά…

Μια γυναίκα και ο αδερφός της! Από τον ίδιο της τον σύζυγό. Ήταν μητέρα ενός αγοριού. Ο άντρας την κακοποιούσε συστηματικά. Νιώθω σοκαρισμένη για το πόσο κοντά μας συμβαίνουν όλα αυτά και εμείς άπραγοι να μην μπορούμε να βοηθήσουμε!

Δεν πρέπει να υπάρχει καμία ανοχή στην βία είτε σωματική είτε λεκτική! Πρέπει να μιλάμε! Η αστυνομία γνώριζε. Αλλά δεν έκανε τίποτα! Αυτή την περίοδο τραβάει το ενδιαφέρον να γράψουν πολίτες για μάσκες!

Αγαπημένη συμμαθήτριά θα σε θυμόμαστε! Καλό παράδεισο σε σένα και στον αδερφό σου!», έγραψε η φίλη του θύματος.

Φονικό στη Μακρινίτσα

Συνελήφθη ο δράστης που σκότωσε τα δυο αδέλφια

Μια απίστευτη τραγωδία εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (05/04) στη Μακρινίτσα Πηλίου, όταν ένας νέος άνδρας από το Βόλο, πήγε με το αυτοκίνητό του στο σπίτι της συζύγου του και μαχαίρωσε - σκότωσε αυτή και τον αδελφό της, ο οποίος προσπαθούσε να τη σώσει.

Συγκεκριμένα, ο 31χρονος δράστης -που συνελήφθη περίπου 2 ώρες μετά το φονικό- ήταν αποφασισμένος να σκοτώσει όποιον προσπαθούσε να τον εμποδίσει να δει το παιδί του και δε δίστασε να αφαιρέσει τη ζωή της εν διαστάσει συζύγου του και του αδελφού της μπροστά στα μάτια της πρώην πεθεράς του, την οποία και δεν ακούμπησε.

"Βοήθεια, σώστε με. Έχει έρθει να μας σκοτώσει. Σπάει τη τζαμαρία για να μπει στο σπίτι μας" φώναζε η γυναίκα που πλέον δε βρίσκεται στη ζωή. Απέναντί της βρισκόταν ο σύζυγός της, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετωπίζει ψυχιατρικής φύσης προβλήματα και το τελευταίο διάστημα βρίσκονταν σε διάσταση.