Επίθεση με βιτριόλι: Η 36χρονη έκανε αναζήτηση στο διαδίκτυο για δηλητήρια και υδροκυάνιο

Στη δημοσιότητα οι αναζητήσεις που έκανε όσο η Ιωάννα ήταν στο νοσοκομείο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Επίθεση με βιτριόλι: Η 36χρονη έκανε αναζήτηση στο διαδίκτυο για δηλητήρια και υδροκυάνιο

Νέα στοιχεία έρχονται σιγά σιγά στο φως μετά την ομολογία της 36χρονης που κατηγορείται για την επίθεση που έγινε στην Ιωάννα Παλιοσπύρου με βιτριόλι. Συγκεκριμένα, η εκπομπή T-Live αποκάλυψε ποιες ήταν οι αναζητήσεις που έκανε όσο καιρό το θύμα βρισκόταν στο νοσοκομείο.

Παρόλο που η κατηγορούμενη ισχυρίστηκε στην απολογία της πως δεν γνώριζε πώς ακριβώς λειτουργεί το οξύ, φαίνεται πως στις επόμενες αναζητήσεις που έκανε, προσπαθούσε να προμηθευτεί νέο τοξικό υγρό.

Οι αναζητήσεις της 36χρονης μετά την επίθεση με βιτριόλι

  • Πώς να προκαλέσεις ανακοπή καρδιάς
  • Όπλα τιμές, στρυχνίνη δηλητήριο
  • Που πουλάνε υδροκυάνιο
  • Πώς να προκαλέσεις έμφραγμα
  • Φάρμακο για να προκαλέσεις ανακοπή
  • Θανατηφόρα αέρια
  • Δηλητήρια
  • Ατροπίνη, επίθεση με οξύ, θανατηφόρα ένεση

«Προφανώς υπάρχει συνεργός, δεν απάντησε σε σοβαρές ερωτήσεις η κατηγορούμενη»

Το πρωί της Τρίτης, ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, της κοπέλας που δέχθηκε την επίθεση με βιτριόλι, μίλησε στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα και σχολίασε την απολογία που κατέθεσε το πρωί της Δευτέρας η κατηγορούμενη στην ανακρίτρια.

Όπως τόνισε ο κ. Λύτρας, βασικός στόχο της 36χρονης είναι να μην καταδικαστεί για ανθρωποκτονία αλλά για βαριά σκοπούμενη βλάβη, ενώ για μία ακόμα φορά έκανε λόγο για «καλοστημένη απολογία».

«Δεν πείθει κανέναν η απολογία της.Στις σοβαρές ερωτήσεις που έκανε η ανακρίτρια δεν πήρε καμία απάντηση, όπως από πού πήρε το βιτριόλι. Από τη στιγμή που δεν έδωσε αυτήν την απάντηση, προφανώς υπάρχει συνεργός. Διαφορετικά θα έλεγε ότι το πήρε πχ από το ίντερνετ.

Επίσης, αυτό που περίμενε η Ιωάννα και την έχει εξοργίσει, ήταν η απάντηση για τον λόγο της επίθεσης. Δεν είναι απάντηση 'για κάποιο προσωπικό θέμα που είχαμε.

Στόχος της κατηγορούμενης είναι να καταδικαστεί για βαριά σκοπούμενη βλάβη και όχι για απόπειρα ανθρωποκτονίας», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λύτρας.

Επίθεση με βιτριόλι απολογία