Ερυθρός Σταυρός: Δεν έχει μιλήσει στην αστυνομία ο 60χρονος

Σε άσχημη κατάσταση η υγεία του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ερυθρός Σταυρός: Δεν έχει μιλήσει στην αστυνομία ο 60χρονος

Σε πολύ άσχημη κατάσταση φαίνεται πως βρίσκεται η υγεία του 60χρονου άνδρα που αποσυνέδεσε τον αναπνευστήρα ενός ασθενή με κορωνοϊό στον Ερυθρό Σταυρό, ενώ ακόμα δεν έχει καταθέσει τίποτα στην αστυνομία.

Ο άνδρας συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης και φυλάσσεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο. Ο φάκελος της δικογραφίας, διαβιβάστηκε πριν από λίγο στην Εισαγγελία.

Ερυθρός Σταυρός δολοφονία

Στα δικόγραφα απο την έρευνα που πραγματοποίησαν οι έμπειροι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, περιλαμβάνονται σύμφωνα με πληροφορίες επτά καταθέσεις ιατρών και νοσηλευτών του νοσοκομείου αλλά και τα αποτελέσματα της ομάδας του Τμήματος Εξερευνήσεων της Διεύθυνσης των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛ. ΑΣ που κλήθηκε να «ξεσκονίσει» τον χώρο για να διαπιστώσει ότι πάνω στον αναπνευστήρα υπήρχε το αποτύπωμα του 60χρονου Αλβανού δράστη.

Στις καταθέσεις τους οι γιατροί και οι νοσηλευτές αναφέρουν οτι τις τελευταίες πέντε ημέρες οι δυο ασθενείς ήταν μόνοι τους στο χώρο, ο σωλήνας του αναπνευστήρα δεν μπορεί να βγει μόνος του, ούτε φυσικά η πρίζα παροχής ρεύματος.

Πέθανε ο 33χρονος γιος του Απόστολου Σουγκλάκου, Χρήστος, από κορωνοϊό

Ο Χρήστος Σουγκλάκος σύμφωνα με το karvasaras.gr άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της Πέμπτης στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου νοσηλευόταν, μετά από επιπλοκές με τον κορωνοϊό.

Η είδηση του θανάτου του έχει προκαλέσει μεγάλη θλίψη στην περιοχή της Αμφιλοχίας.

Ο Χρήστος Σουγκλάκος ήταν το ένα από τα τρία παιδιά του παλαιστή και ηθοποιού Απόστολου Σουγκλάκου που είχε στενούς δεσμούς με την Αμφιλοχία λόγω της συζύγου του. Να θυμίσουμε, πως ο Απόστολος Σουγκλάκος πέθανε στις 5 Σεπτεμβρίου του 2006.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα η εξόδιος ακολουθία του Χρήστου Σουγκλάκου θα τελεστεί αύριο Παρασκευή στις 13:00 το μεσημέρι στο κοιμητήριο Αμφιλοχίας.

Εξαιτίας των μέτρων κατά της COVID-19 η κηδεία θα γίνει παρουσία μόνο στενών συγγενών του. Να υπενθυμίσουμε πως πριν από λίγες ώρες έφυγε από την ζωή, επίσης από κορωνοϊό αγαπημένος Έλληνας τραγουδιστής.