Πέμπτη, 13 Μαΐου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Χρυσοχοΐδης για Καραϊβάζ: «Πολύ σύντομα θα βρούμε τους ενόχους»

«Ειδεχθές έγκλημα η δολοφονία του»

Χρυσοχοΐδης για Καραϊβάζ: «Πολύ σύντομα θα βρούμε τους ενόχους»
Ενημέρωση 10.04.2021 12:21
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ έχει συνταράξει το πανελλήνιο, με το Μαξίμου ακόμη να τοποθετείται μέσω του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ο οποίος έκανε δηλώσεις για «ειδεχθές έγκλημα» μετά τη συνάντησή του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Οι δηλώσεις του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για την δολοφονία Καραΐβάζ

«Πολύ γρήγορα, όπως κάνει πάντα η Ελληνική Αστυνομία, θα βρει τους ενόχους και θα τους παραδώσει στην δικαιοσύνη». Όπως σημείωσε η Ελλάδα έχει πολύ χαμηλό αριθμό ανθρωποκτονιών και είναι μία ασφαλής και φιλήσυχη χώρα.

Τα αποτελέσματα της βαλλιστικής έρευνας

Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα σχετικά με τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, με τα αποτελέσματα από τις πρώτες εξετάσεις να γίνονται γνωστά, σχετικά με το όργανο του εγκλήματος, τη στιγμή που υπάρχουν νέες λεπτομέρειες για τους δράστες.

Συγκεκριμένα, η βαλλιστική έρευνα έδειξε, ότι το όπλο που χρησιμοποιήθηκε, ήταν «καθαρό», μην έχοντας χρησιμοποιηθεί σε άλλη εγκληματική ενέργεια. Οι Αρχές θα πραγματοποιήσουν και δεύτερη εξέταση για να επιβεβαιώσουν ότι το 9άρι πιστόλι είναι «καθαρό».

Οι αστυνομικοί, ωστόσο, περίμεναν ότι οι εκτελεστές δεν θα χρησιμοποιούσαν όπλο που είχε εμπλακεί σε άλλη εγκληματική ενέργεια.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αγγελική Νικολούλη: «26 χρόνια μετά την πρώτη μας συνεργασία βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να ερευνήσω και εγώ τη δολοφονία του»

Δολοφονία Καραϊβάζ - Αυτόπτης μάρτυρας: «Δεν πρόλαβε να βγάλει ανάσα, δεν μίλησαν δεν άλλαξαν κουβέντα»

Share