Σάββατο, 25 Ιουνίου 2022 | Επικοινωνία

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η ανάρτησή του για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ

«Έχει σοκάρει όλη την κοινωνία»

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η ανάρτησή του για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ
Ενημέρωση 10.04.2021 13:35
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Με μία ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλησε να πάρει θέση για την στυγερή δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, τονίζοντας πως πολύ σύντομα θα εξιχνιαστεί η υπόθεση.

Ο πρωθυπουργός συναντήθηκε το πρωί του Σαββάτου με τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για να του ζητήσει να ασχοληθεί με την υπόθεση προκειμένου να εντοπιστούν άμεσα οι ένοχοι.

Η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για τον Γιώργο Καραϊβάζ

«Η εν ψυχρώ δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ έχει σοκάρει όλη την κοινωνία. Συνάντησα τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη προκειμένου να ζητήσω τη γρήγορη εξιχνίαση της υπόθεσης» έγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Κυριάκος Μητσοτάκης Γιώργος Καραϊβάζ

Η συγκλονιστική ανάρτηση της Ζήνας Κουτσελίνη για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ

Το πρωί του Σαββάτου, η Ζήνα Κουτσελίνη «έσπασε» τη σιωπή της με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, μέσα από την οποία αποχαιρέτησε τον καλό της φίλο και συνεργάτη, Γιώργο Καραϊβάζ.

Είχε μόλις αποχωρήσει από το στούντιο του Star ο δημοσιογράφος, με το τελευταίο του ρεπορτάζ στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα να αφορά την διπλή δολοφονία στην Μακρινίτσα.

«Υπάρχουν στιγμές που νομίζεις πως δεν αναπνέεις. Πως κοιτάς να πιαστείς και δεν υπάρχει τίποτα. Κι όμως εκείνος είναι εκεί για να σε πιάσει. Ναι, ο Γιώργος μας θα μας κρατήσει το χέρι και τη Δευτέρα και κάθε μέρα να συνεχίσουμε τις αλήθειες που τέσσερα χρόνια ήμασταν συνοδοιπόροι. Ο στυλοβάτης μας.

Ήταν το καθημερινό μας πειραχτήρι με το βαρύ του πάτημα στο καμαρίνι, η αγκαλιά του αδερφού που αναζητούσα. Αμέτρητες ώρες σιωπής, αγκαλιές, διαφωνίες, και κουβέντες οικογενειακές.

Ήξερε να μας ηρεμεί, να μας οδηγεί, να αγαπά με ανιδιοτέλεια. Δεν θέλω να πιστέψω πως απέναντι μου δεν θα είναι το σκεπτικό του βλέμμα, με το χέρι στο πρόσωπο, και το χέρι βοηθείας σε μένα όταν με έβλεπε να λυγίζω... Και δεν ήταν λίγες οι φορές! Έχω την πεποίθηση και τη σιγουριά πως αυτό το χέρι και από Δευτέρα θα είναι εκεί στην άδεια του καρέκλα για να το αγγίζω όποτε το χρειάζομαι. Όποτε το χρειαζόμαστε.

Ο Γιώργος είχε πάντα τον τρόπο να νικά το χρόνο, το ψέμα, τη δυσκολία. Πίστευε στη δύναμη της πένας, της αλήθειας, της έρευνας μέχρι τέλους! Είναι κάποιες σχέσεις, κάποια μάτια, κάποια χέρια που μπαίνουν στη ζωή μας και έχουν μεγάλη δύναμη.

Δύσκολες μέρες για όλους και προπάντων για τη γυναίκα του, το παιδί του, τη μητέρα του, την αδερφή του και τους οικείους του. Δύσκολο και για όλους μας που από χθες μαζεύουμε τις δυνάμεις μας για να τον βγάλουμε ασπροπρόσωπο, όπως θα ήθελε. Γιώργο μου το σ´αγαπώ είναι λίγο! Θα προσεύχομαι... θα σε αναζητώ... να μας προστατεύεις όπως ΕΣΥ ξέρεις. Δώσε μου το χέρι σου πάλι!», έγραψε η Ζήνα Κουτσελίνη.

Ζήνα Κουτσελίνη Γιώργος Καραϊβάζ

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αγγελική Νικολούλη: «26 χρόνια μετά την πρώτη μας συνεργασία βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να ερευνήσω και εγώ τη δολοφονία του»

Δολοφονία Καραϊβάζ - Αυτόπτης μάρτυρας: «Δεν πρόλαβε να βγάλει ανάσα, δεν μίλησαν δεν άλλαξαν κουβέντα»

Share