Κορωνοϊός: Θετικός ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης, Σέρχιο Ράμος

Η ανακοίνωση της ομάδας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κορωνοϊός: Θετικός ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης, Σέρχιο Ράμος

Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης, Σέρxιο Ράμος, με την ομάδα να προχωρά σε επίσημη ανακοίνωση.

Όπως σημειώνει η ισπανική εφημερίδα Marca, ο Ράμος, δύσκολα να έχει έρθει σε επαφή με τους συμπαίκτες του, λόγω της απουσίας του, εξαιτίας τραυματισμού. Πήγε μόνο στο Valdebebas, για ατομική προπόνηση, προκειμένου να ανακάμψει από τον τελευταίο μυϊκό τραυματισμό του.

Σημειώνεται εν είναι ο μόνος παίκτης στην ομάδα που έχει μολυνθεί από τον ιό αυτή την περίοδο, καθώς και ο συμπαίκτης του, Ραφαέλ Βαράν διαγνώστηκε θετικός. Οι Μαριάνο, Αζάρ, Μιλιτάο, Κασεμίρο, Γιόβιτς και Νάτσο αλλά και ο Ζινεντίν Ζιντάν, είχαν βρεθεί στο παρελθόν θετικοί στον κορωνοϊό.

Η ανακοίνωση της Ρεάλ Μαδρίτης για τον Σέρχιο Ράμος

«Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοινώνει ότι ο παίκτης μας Σέρχιο Ράμος, έδωσε θετικό αποτέλεσμα στην τελευταία εξέταση COVID-19 που πραγματοποιήθηκε». Την ίδια στιγμή, θετικός στον κορωνοϊό διαγνώσθηκε και ο Μητροπολίτης Καρπενησίου!

Κορωνοϊός θετικός ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης, Σέρχιο Ράμος

Την Δευτέρα οι πρώτοι εμβολιασμοί με το εμβόλιο Johnson & Johnson

Οι πρώτοι εμβολιασμοί με το εμβόλιο Johnson & Johnson πρόκειται να ξεκινήσουν την Δευτέρα 19 Απριλίου, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Μάριου Θεμιστοκλέους.

Σύμφωνα με τον κ. Θεμιστοκλέους, την Τετάρτη φτάνουν στη χώρα μας οι πρώτες παρτίδες του εμβολίου Johnson & Johnson. Συγκεκριμένα, θα φτάσουν 33.600 δόσεις του μονοδοσικού εμβολίου της Johnson & Johnson και την ερχόμενη Δευτέρα ξεκινούν οι εμβολιασμοί με αυτό.

Παράλληλα, ο κ. Θεμιστοκλέους γνωστοποίησε τον σχεδιασμό για τη συνέχιση των εμβολιασμών, ανακοινώνοντας τις ημερομηνίες για το άνοιγμα της πλατφόρμας ανά ηλικιακή ομάδα.

  • 16 Απριλίου-19 Απριλίου: ομάδα με υποκείμενα νοσήματα αυξημένου κινδύνου, άτομα 18 έως 59 ετών
  • 21 Απριλίου: Εκπαιδευτικοί + ηλικιακή ομάδα 55-59
  • 24 Απριλίου: Ηλικιακή ομάδα 50-54

Συνολικά στη χώρα μας έχουν γίνει πάνω από 2.210.000 εμβολιασμοί. 1.468.000 συμπολίτες μας έχουν κάνει την πρώτη δόση, που αντιστοιχεί σε ποσοστό εμβολιαστικής κάλυψης 14% και 743.000 έχουν κάνει και τις δύο δόσεις, ποσοστό εμβολιαστικής κάλυψης 7%. Στο μεταξύ, ολοένα και πληθαίνουν οι ισχυρισμοί που θέλουν να υπάρχει σύνδεση του εμβολίου της AstraZeneca με τις θρομβώσεις!

Κορωνοϊός εμβολιασμοί