Επίθεση με καυστικό υγρό Κυψέλη: «Aκούμε τα βράδια κορίτσια να φωνάζουν...»

Σοκάρουν αυτόπτες μάρτυρες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Επίθεση με καυστικό υγρό Κυψέλη: «Aκούμε τα βράδια κορίτσια να φωνάζουν...»

Φοβισμένοι είναι οι κάτοικοι του οικισμού «Γεωργίου Παπανδρέου», στο Αττικό Άλσος, μετά την επίθεση με καυστικό υγρό που δέχτηκε 25χρονη κοπέλα στην Κυψέλη, που ήταν τεσσάρων μηνών έγκυος.

Η εγκυμονούσα έζησε έναν εφιάλτη, όταν βρέθηκε αντιμέτωπη στη μέση του δρόμου με άγνωστο άνδρα που την ακινητοποίησε.

Όσα αποκάλυψαν οι κάτοικοι της περιοχής που δέχτηκε την επίθεση η 25χρονη στην Κυψέλη

«Εμείς δεν είχαμε ακούσει. Κλεινόμαστε στα σπίτι και φοβόμαστε. Και να ακούγαμε κάτι δεν θα βγαίναμε. Έρχονται συχνά κοπέλες με νεαρούς, άλλοι τις δέρνουν, τις κακοποιούν. Κάποιοι βγαίνουν να βοηθήσουν, άλλοι φοβούνται και δεν με βγαίνουν» δήλωσε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» κάτοικος της περιοχής. «Είναι συχνά αυτά τα φαινόμενα. Από τύχει δεν απέβησαν μοιραία» πρόσθεσε.

«Πολλές φορές γίνονται τέτοια συμβάντα. Πολλές φορές ακούμε τα βράδια κορίτσια να φωνάζουν γιατί τις δέρνουν» υπογραμμίζει άλλος κάτοικος.

Πιστεύουν πως η υπόθεση μοιάζει με της Ιωάννας

Οι Αρχές πιστεύουν ολοένα και περισσότερο πως η υπόθεση μοιάζει με της Ιωάννας. Μάλιστα, στέλνουν τους ίδιους αστυνομικούς, που ερεύνησαν και την επίθεση της Καλλιθέας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ, οι αστυνομικοί θεωρούν πιθανό να πρόκειται για πράξη αντεκδίκησης, χωρίς να μπορούν να αποκλείσουν το ενδεχόμενο να βρίσκονται μπροστά σε υπόθεση ερωτικής αντιζηλίας, ακόμα και για μια τυχαία επίθεση άγνωστου μανιακού.

Μάλιστα, θεωρείται από τους αξιωματικούς ότι είναι θέμα χρόνου να βρουν οπτικό υλικό από την περιοχή, που θα οδηγήσει τις επόμενες κινήσεις τους.

Οι αστυνομικοί θεωρούν ότι είναι μια ουσία που μοιάζει με τη χλωρίνη δεν είναι δηλαδή ένα καυστικό υγρό όπως αυτά που είχαμε στην επίθεση στην Ιωάννα με βιτριόλι.