Επίθεση με καυστικό υγρό Κυψέλη: Ένα βήμα πριν την σύλληψη του δράστη οι Αρχές

Γνωστός της 25χρονης εγκύου ο άνδρας που της επιτέθηκε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Επίθεση με καυστικό υγρό Κυψέλη: Ένα βήμα πριν την σύλληψη του δράστη οι Αρχές

Εξελίξεις βγήκαν στη δημοσιότητα, σχετικά με την επίθεση που δέχτηκε η 25χρονη εγκυμονούσα από άνδρα, με καυστικό υγρό στην περιοχή της Κυψέλης. Οι Αρχές βρίσκονται ένα βήμα πριν τον εντοπισμό του δράστη.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ, συνομίλησαν με την κοπέλα, η οποία στην κατάθεσή της, έδωσε ορισμένες σημαντικές πληροφορίες για την επίθεση που δέχτηκε. Ετσι οι αστυνομικοί έφτασαν στο συμπέρασμα πως το άτομο που της επιτέθηκε ήταν γνώριμο της.

Η γυναίκα εξακολουθεί να βρίσκεται στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» με εγκαύματα στο πρόσωπο και κυρίως στα χείλη. Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν πως σύντομα αναμένεται να πάρει εξιτήριο.

Σημειώνεται πως το πανί το οποίο ήταν ποτισμένο με καυστικό υγρό, το οποίο και χρησιμοποίησε ο δράστης, δεν βρέθηκε στο σημείο της επίθεσης και θεωρείται, σχεδόν βέβαιο, πως το πήρε μαζί του, ενώ είναι σχεδόν σίγουρο πως φορούσε και γάντια.

Επίθεση με καυστικό υγρό Κυψέλη

Πιστεύουν πως η υπόθεση επίθεσης με καυστικό υγρό στην Κυψέλη, μοιάζει με της Ιωάννας

Εξελίξεις σχετικά με την επίθεση με καυστικό υγρό, που έγινε στην 25χρονη έγκυο στην Κυψέλη. Οι Αρχές πιστεύουν ολοένα και περισσότερο πως η υπόθεση μοιάζει με της Ιωάννας. Μάλιστα, στέλνουν τους ίδιους αστυνομικούς, που ερεύνησαν και την επίθεση της Καλλιθέας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ, οι αστυνομικοί θεωρούν πιθανό να πρόκειται για πράξη αντεκδίκησης, χωρίς να μπορούν να αποκλείσουν το ενδεχόμενο να βρίσκονται μπροστά σε υπόθεση ερωτικής αντιζηλίας, ακόμα και για μια τυχαία επίθεση άγνωστου μανιακού.

Μάλιστα, θεωρείται από τους αξιωματικούς ότι είναι θέμα χρόνου να βρουν οπτικό υλικό από την περιοχή, που θα οδηγήσει τις επόμενες κινήσεις τους.

Οι αστυνομικοί θεωρούν ότι είναι μια ουσία που μοιάζει με τη χλωρίνη δεν είναι δηλαδή ένα καυστικό υγρό όπως αυτά που είχαμε στην επίθεση στην Ιωάννα με βιτριόλι.