Φονικό στην Μακρινίτσα: Ο 32χρονος δράστης σκόπευε να σκοτώσει και την πεθερά του

Ανατριχιάζουν οι λεπτομέρειες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φονικό στην Μακρινίτσα: Ο 32χρονος δράστης σκόπευε να σκοτώσει και την πεθερά του

Και την πεθερά του ήταν έτοιμος να σκοτώσει ο 32χρονος δράσης στην Μακρινίτσα, με τις λεπτομέρειες που έδωσε η δικηγόρος της οικογένειας των θυμάτων να ανατριχιάζουν.

Ο πρώην σύζυγος της άτυχης γυναίκας άφησε επίτηδες την πεθερά του ζωντανή, παρά μόνο για να μεγαλώσει το δυο ετών αγοράκι του.

Οι δηλώσεις της δικηγόρους της οικογένειας των θυμάτων

Η Ανθούλα Ανάσογλου είπε χαρακτηριστικά:

«Της είπε "δεν σε σκοτώνω", σε πλήρη συνείδηση εκείνη τη στιγμή, "για να μεγαλώσεις το παιδί μου", που σημαίνει ότι γνώριζε τι έκανε και όχι αυτά που είπε στην ανάκριση ότι δεν θυμάται, ήξερε ότι σκότωσε τη μητέρα του παιδιού του και ήξερε ότι αφήνει τη γιαγιά για να μεγαλώσει το εγγόνι του και μετά δυστυχώς περίμενε τον άτυχο Γιώργο»

Η απώλεια, για τους γονείς των δυο θυμάτων, αβάσταχτη. Προσπαθούν να είναι δυνατοί, για να μπορέσουν τώρα να στηρίξουν το εγγόνι τους. Οι άνθρωποι έζησαν ότι υπάρχει σε έναν εφιάλτη ανθρώπου, έχασαν τα στηρίγματα, έχασαν τα παιδιά τους. Ήταν δύο παιδιά και πρέπει να βρουν κουράγιο να συνεχίσουν και για τη δικαίωση των παιδιών και για να μεγαλώσουν αυτό το αγγελούδι που έμεινε πίσω μόνο του.

Ο κατηγορούμενος συνεχίζει να υποστηρίζει πως δεν θυμάται τίποτα και οι γιατροί ζήτησαν την μεταφορά του στην ψυχιατρική πτέρυγα του σωφρονιστικού ιδρύματος.

Σπαρακτικά τα λόγια της μητέρας των αδερφών - «Θέλω τα ισόβιά του, να σαπίσει στη φυλακή»

Θρήνος επικρατεί από το πρωί της Τετάρτης στην Μακρινίτσα, με φίλους, συγγενείς και συγχωριανούς να αποχαιρετάνε για τελευταία φορά την Κωνσταντίνα και τον Γιώργο Τσάμπα.

Η κηδεία των αδικοχαμένων αδερφών πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου με τους γονείς να αποτελούν τραγική φιγούρα.

Η μητέρα των παιδιών, Αθανασία, βαθιά λυπημένη είπε στην κάμερα του T-live: «Θέλω τα ισόβιά του. Να σαπίσει στη φυλακή. Μπορεί να σαπίσει; Το παιδάκι δεν το ξέρει ακόμα. Ζητάει τη μαμά του…»

Φονικό στην Μακρινίτσα κηδεία