Επίθεση με καυστικό υγρό: Συνελήφθη 25χρονος νεαρός

Είναι παλιός γνωστός της εγκυμονούσας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Επίθεση με καυστικό υγρό: Συνελήφθη 25χρονος νεαρός

Συνελήφθη ένας 25χρονος άνδρας για την επίθεση με καυστικό υγρό σε νεαρή έγκυο στην Κυψέλη. Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο νεαρός συνελήφθη μέσα στο διαμέρισμα που διαμένει στην Αθήνα.

Ο δράστης είναι παλιός γνωστός της 25χρονης και συναντήθηκαν αργά το βράδυ της περασμένης Κυριακής για να συζητήσουν.

Σε κάποια στιγμή, όμως, ο 25χρονος επιτέθηκε στη γυναίκα, που βρίσκεται στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της, με καυστικό υγρό, με το οποίο είχε εμποτίσει ένα πανί. Αμέσως μετά, η νεαρή διακομίστηκε με εγκαύματα στο πρόσωπο στον «Ευαγγελισμό».

Ο 25χρονος πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Επίθεση με καυστικό υγρό συνελήφθη 25χρονος

Πιστεύουν πως η υπόθεση μοιάζει με της Ιωάννας

Εξελίξεις σχετικά με την επίθεση με καυστικό υγρό, που έγινε στην 25χρονη έγκυο στην Κυψέλη. Οι Αρχές πιστεύουν ολοένα και περισσότερο πως η υπόθεση μοιάζει με της Ιωάννας. Μάλιστα, στέλνουν τους ίδιους αστυνομικούς, που ερεύνησαν και την επίθεση της Καλλιθέας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ, οι αστυνομικοί θεωρούν πιθανό να πρόκειται για πράξη αντεκδίκησης, χωρίς να μπορούν να αποκλείσουν το ενδεχόμενο να βρίσκονται μπροστά σε υπόθεση ερωτικής αντιζηλίας, ακόμα και για μια τυχαία επίθεση άγνωστου μανιακού.

Μάλιστα, θεωρείται από τους αξιωματικούς ότι είναι θέμα χρόνου να βρουν οπτικό υλικό από την περιοχή, που θα οδηγήσει τις επόμενες κινήσεις τους.

Οι αστυνομικοί θεωρούν ότι είναι μια ουσία που μοιάζει με τη χλωρίνη δεν είναι δηλαδή ένα καυστικό υγρό όπως αυτά που είχαμε στην επίθεση στην Ιωάννα με βιτριόλι.