Επίθεση με καυστικό υγρό Κυψέλη: Στον εισαγγελέα ο 25χρονος πρώην σύντροφος της

Της επιτέθηκε γιατί ήθελε να επανασυνδεθούν

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Επίθεση με καυστικό υγρό Κυψέλη: Στον εισαγγελέα ο 25χρονος πρώην σύντροφος της

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ο 25χρονος δράστης για την επίθεση με καυστικό υγρό στην Κυψέλη, τον οποίο κατονόμασε στην αστυνομία η 25χρονη πρώην σύντροφος του και θύμα της επίθεσης.

Ο νεαρός πέρασε την πόρτα του εισαγγελέα στο κτήριο 16, προκειμένου να του απαγγελθούν οι κατηγορίες και στην συνέχεια να απολογηθεί στον ανακριτή.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ο 25χρονος ισχυρίζεται ότι είχε βάλει αμμωνία από το φαρμακείο του αυτοκινήτου του, στο πανί με το οποίο επιτέθηκε στην εγκυμονούσα.

Να σημειώσουμε πως στο σπιτι του βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης ενώ ταυτοποιήθηκε και κατασχέθηκε το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησε για να πάει στο ραντεβού, το οποίο ανηκει στη μητέρα του.

Όπως είπε στους αστυνομικούς η 25χρονη κοπέλα, ο συγκεκριμένος άνδρας της επιτέθηκε και της έριξε καυστικό υγρό γιατί ήθελε να επανασυνδεθούν.

Επίθεση με καυστικό υγρό Κυψέλη

Επίθεση με καυστικό υγρό Κυψέλη: «Aκούμε τα βράδια κορίτσια να φωνάζουν...»

Φοβισμένοι είναι οι κάτοικοι του οικισμού «Γεωργίου Παπανδρέου», στο Αττικό Άλσος, μετά την επίθεση με καυστικό υγρό που δέχτηκε 25χρονη κοπέλα στην Κυψέλη, που ήταν τεσσάρων μηνών έγκυος.

Η εγκυμονούσα έζησε έναν εφιάλτη, όταν βρέθηκε αντιμέτωπη στη μέση του δρόμου με άγνωστο άνδρα που την ακινητοποίησε.

«Εμείς δεν είχαμε ακούσει. Κλεινόμαστε στα σπίτι και φοβόμαστε. Και να ακούγαμε κάτι δεν θα βγαίναμε. Έρχονται συχνά κοπέλες με νεαρούς, άλλοι τις δέρνουν, τις κακοποιούν. Κάποιοι βγαίνουν να βοηθήσουν, άλλοι φοβούνται και δεν με βγαίνουν» δήλωσε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» κάτοικος της περιοχής. «Είναι συχνά αυτά τα φαινόμενα. Από τύχει δεν απέβησαν μοιραία» πρόσθεσε.

«Πολλές φορές γίνονται τέτοια συμβάντα. Πολλές φορές ακούμε τα βράδια κορίτσια να φωνάζουν γιατί τις δέρνουν» υπογραμμίζει άλλος κάτοικος.