Επίθεση με καυστικό υγρό: Ελεύθερος ο 25χρονος δράστης με περιοριστικούς όρους

Ανέφερε πως ήταν «μια άτυχη στιγμή»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Επίθεση με καυστικό υγρό: Ελεύθερος ο 25χρονος δράστης με περιοριστικούς όρους

Σήμερα βρέθηκε στον ανακριτή ο 25χρονος κατηγορούμενος για την επίθεση με καυστικό υγρό σε βάρος εγκύου στη Κυψέλη, ο οποίος κατά την απολογία του, έκανε λόγο για «μια άτυχη στιγμή».

Ο κατηγορούμενος φέρεται να υποστήριξε ενώπιον του ανακριτή ότι η ουσία που έριξε στη κοπέλα ήτα αμμωνία.

Ακόμη, σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός κατηγορούμενος ανάφερε στην απολογία του ότι είχε σχέση με το θύμα και πώς εκείνο το βράδυ υπήρξε μια διαφωνία, ενώ φέρεται να ανέφερε πως σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται περί απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Μετά την απολογία του ανακριτής και εισαγγελέας άφησαν ελεύθερο τον κατηγορούμενο, επιβάλλοντάς του τους εξής περιοριστικούς όρους: απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, όπως επίσης και απαγόρευση οποιασδήποτε συναναστροφής του με την κοπέλα.

«Aκούμε τα βράδια κορίτσια να φωνάζουν...»

Φοβισμένοι είναι οι κάτοικοι του οικισμού «Γεωργίου Παπανδρέου», στο Αττικό Άλσος, μετά την επίθεση με καυστικό υγρό που δέχτηκε 25χρονη κοπέλα στην Κυψέλη, που ήταν τεσσάρων μηνών έγκυος.

Η εγκυμονούσα έζησε έναν εφιάλτη, όταν βρέθηκε αντιμέτωπη στη μέση του δρόμου με άγνωστο άνδρα που την ακινητοποίησε.

«Εμείς δεν είχαμε ακούσει. Κλεινόμαστε στα σπίτι και φοβόμαστε. Και να ακούγαμε κάτι δεν θα βγαίναμε. Έρχονται συχνά κοπέλες με νεαρούς, άλλοι τις δέρνουν, τις κακοποιούν. Κάποιοι βγαίνουν να βοηθήσουν, άλλοι φοβούνται και δεν με βγαίνουν» δήλωσε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» κάτοικος της περιοχής. «Είναι συχνά αυτά τα φαινόμενα. Από τύχει δεν απέβησαν μοιραία» πρόσθεσε.

«Πολλές φορές γίνονται τέτοια συμβάντα. Πολλές φορές ακούμε τα βράδια κορίτσια να φωνάζουν γιατί τις δέρνουν» υπογραμμίζει άλλος κάτοικος.