Νέα Σμύρνη: Ερευνάται για επιθέσεις και σε άλλες περιοχές ο νεαρός

Δεν παραδέχεται τίποτα στους αστυνομικούς

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Νέα Σμύρνη: Ερευνάται για επιθέσεις και σε άλλες περιοχές ο νεαρός

Όλο και περισσότερα στοιχεία έρχονται στη επιφάνεια για τον νεαρό άνδρα που ακολούθησε την κοπέλα με το μόριο έξω μέχρι το σπίτι της στη Νέα Σμύρνη, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν πως ερευνάται η δράση του και σε άλλες περιοχές της Αθήνας.

Σε βάρος του δράστη έχει σχηματιστεί δικογραφία για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας με την οποία θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Νέα Σμύρνη καταγγελία

Παράλληλα, η αστυνομία ερευνά κι άλλες καταγγελίες περιστατικών που προσομοιάζουν με εκείνο της Νέας Σμύρνης για να διαπιστώσουν αν ο δράστης είναι το ίδιο πρόσωπο. Ηδη, στο μικροσκοπιο των αρχών έχουν μπει υποθέσεις που συνέβησαν στην περιοχή της Ακρόπολης, στο Παλαιό Φάληρο, αλλά και άλλες στη Ν. Σμύρνη.

Η κοπέλα που έκανε την καταγγελία μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, μίλησε νωρίτερα μέσα στη μέρα στο protothema.gr και ανέφερε: «Είμαι καθ’οδον για το Τμήμα. Μου είπαν ότι τον έπιασαν και να πάω να τον αναγνωρίσω...» τονίζει ενώ σπεύδει να συμπληρώσει πως «μετά τη δημοσιοποίηση η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη.Μου έστελναν μηνύματα και μου έλεγαν ότι ο τύπος έχει ξαναχτυπήσει και στην περιοχή του Αιγάλεω».

Τα σχόλια που δέχεται ο δράστης της Νέας Σμύρνης στο Facebook

Από τη στιγμή που βγήκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία για τον νεαρό άνδρα που ακολούθησε την κοπέλα στη Νέα Σμύρνη, ο προσωπικός του λογαριασμός στο Facebook έχει πάρει «φωτιά» από αρνητικά σχόλια χρηστών.

Η κοπέλα ανάρτησε στον λογαριασμό της στο Facebook βίντεο από κάμερα ασφαλείας, αλλά και εικόνες του νεαρού, σημειώνοντας: «Χθες το βράδυ ο συγκεκριμένος τύπος με ακολούθησε για 300 μέτρα, από το τραμ Αιγαίου στη Νέα Σμύρνη μέχρι το σπίτι μου. Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχει βγάλει το μόριο του καθώς έρχεται προς εμένα.

Τρέμω στην ιδέα του τι θα είχε γίνει αν δεν είχα ήδη τα κλειδιά στο χέρι μου και δεν είχα κλείσει καλά την πόρτα. Αν τον αναγνωρίσει κάποιος παρακαλώ να επικοινωνήσει μαζί μου. Έχει γίνει ήδη καταγγελία στο Α.Τ. Νέας Σμύρνης».

Στα πιο χαρακτηριστικά από αυτά, γυναίκες χρήστες αναφέρουν «Εξαιτίας σου φοβόμαστε να γυρνάμε σπίτι και να περπατάμε μόνες. Ωραία ανατροφή σου έδωσαν οι γονείς σου, να κυνηγάς κοπέλες με το π... έξω.. δεν την γλίτωσες αυτή τη φορά όμως!!! αν ομως το κανεις βρες τρύπα να κρυφτείς»,

«Δεν περίμενες να μαθευτεί ε; Να σε κράζουν όλοι; Νόμιζες ότι θα την έβγαζες έτσι. Σκουπίδι. Σε ψάχνουμε», «Εύχομαι να βρεθούν όλοι οι όμοιοί σου», «Κρέμασμα θέλει κανονικά» και «Απορώ πως αντικρίζεις τη μάνα σου. Τις αδελφές σου τις φίλες σου ακόμα και τη κοπέλα σου. Ντροπή!!!!».