Νέα Σμύρνη: «Μιλήστε, ουρλιάξτε, κάντε μήνυση»

Συγκινεί το μήνυμα της κοπέλας που δέχθηκε την επίθεση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Νέα Σμύρνη: «Μιλήστε, ουρλιάξτε, κάντε μήνυση»

Η νεαρή κοπέλα, σε δηλώσεις που έκανε αναφέρθηκε στην επίθεση που δέχθηκε από τον 22χρονο φοιτητή στη Νέα Σμύρνη και θέλησε να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα σε όλες τις κοπέλες που έχουν δεχθεί ή μπορεί να δεχθούν στο μέλλον σεξουαλική παρενόχληση.

Οι δηλώσεις της κοπέλας που δέχθηκε την επίθεση στη Νέα Σμύρνη

«Να μην διστάσουν να μιλήσουν, να ουρλιάξουν, να τρέξουν, να χτυπήσουν τον άλλον. Γενικά στο μυαλό τους την αυτοάμυνα. Σίγουρα! Γενικά αργότερα να μιλήσουν, να μην το κρατήσουν μέσα τους, να πάνε κατευθείαν να κάνουν μήνυση.

Περπατούσα παράλληλα με το τραμ. Ήταν στον απέναντι δρόμο. Δεν μου μίλησε καθόλου. Απλά με ακολούθησε. Δεν επιτάχυνα, πήγαινα κανονικά και απλά κοιτούσα πίσω μου για να δω άμα είναι από πίσω μου ακόμα. Σε κάποια φάση τον έχασα και απλά μπήκα στην πολυκατοικία μου και τον αισθάνθηκα πίσω μου για αυτό κιόλας έκανα αυτές τις κινήσεις που έκανα.

Το έχει κάνει και σε άλλες κοπέλες. Όχι μόνο σε εμένα. Δηλαδή έχουν γίνει και άλλες καταγγελίες. Όταν πήγα να κάνω εγώ καταγγελία έγιναν και άλλες. (...) Μου στείλανε μηνύματα και είδα και στο αστυνομικό τμήμα ότι πήγαν και άλλες κοπέλες να καταθέσουν», είπε χαρακτηριστικά η κοπέλα.

Νέα Σμύρνη θύμα

Αναγνώρισαν τον κατηγορούμενο άλλες τρεις γυναίκες

Όλο και περισσότερες λεπτομέρειες για την υπόθεση του νεαρού που ακολούθησε την κοπέλα στη Νέα Σμύρνη έχοντας έξω από το παντελόνι του τα γεννητικά του όργανα, έρχονται στην επιφάνεια, με τρεις ακόμα γυναίκες να τον αναγνωρίζουν από το βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media.

Τη φράση «έχω ένα βίτσιο όταν βρω κάτι ωραίο θέλω να το ακολουθήσω» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς που τον ανέκριναν ο 22χρονος φοιτητής.

«Δεν μιλήσαμε καθόλου, δεν ανταλλάξαμε καμία λέξη, απλά ήταν από πίσω μου όλη την ώρα και εγώ απλά μπήκα μέσα στην πολυκατοικία μου γρήγορα, πάλι καλά που είχα τα κλειδιά στο χέρι δηλαδή, αλλιώς δεν ξέρω τι θα γινόταν…», είπε η νεαρή κοπέλα μιλώντας στο Mega.

«Αρχικά γύρισα να χαιρετήσω μία φίλη μου που έφευγε και είδα έναν άνθρωπο από πίσω μου να με ακολουθεί ας πούμε και εκεί σκέφτηκα ότι κάτι δεν πάει καλά, γιατί ήταν αργά το βράδυ και ήμασταν μόνες μας στον δρόμο οπότε φοβήθηκα σαν γυναίκα» πρόσθεσε η 22χρονη.