Νέα Σμύρνη: Καρέ καρέ η άφιξη του 22χρονου στον Εισαγγελέα

Δέχθηκε καταγγελία και από πέμπτη γυναίκα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Νέα Σμύρνη: Καρέ καρέ η άφιξη του 22χρονου στον Εισαγγελέα

Ενώπιον του Εισαγγελέα βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής ο 22χρονος που ακολούθησε την κοπέλα μέχρι το σπίτι της στη Νέα Σμύρνη, έχοντας το μόριο έξω από το παντελόνι του.

Λίγο νωρίτερα ακόμα μια γυναίκα αναγνώρισε τον 22χρονο, ως τον άνθρωπο που την παρενόχλησε σεξουαλικά ενώ κινούνταν στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα με καταγωγή από την Κύπρο, είχε ταξιδέψει στην Αθήνα για επαγγελματικούς λόγους και συγκεκριμένα στην Καλλιθέα στις 25 Μαρτίου του 2020 όταν δέχθηκε επίθεση από τον νεαρό.

Βίντεο από την άφιξη του 22χρονου στον Εισαγγελέα

«Είναι πολύ καλό παιδί, ευαίσθητο»

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του 22χρονου που ακολούθησε την κοπέλα μέχρι το σπίτι της στη Νέα Σμύρνη, με τον πατέρα του να ισχυρίζεται πως πρόκειται για ένα ευγενικό και ευαίσθητο παιδί που δε θα έκανε κακό.

Ο 22χρονος, που οδηγείται την Παρασκευή, 7 Μαΐου, στον Εισαγγελέα φαίνεται πως κατηγορείται για τρεις ακόμα επιθέσεις.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 22χρονος ταυτοποιήθηκε για παρόμοια περιστατικά σε βάρος νεαρών γυναικών που σημειώθηκαν στις περιοχές της Νέας Σμύρνης, του Παλαιού Φαλήρου και της Ακρόπολης

«Το παιδί είναι τέλειο, από κει και πέρα τι άλλο να σου πω; Εγώ που γνωρίζω το παιδί μου, πιστεύω ότι δεν είναι. Είναι φοιτητής και εργάζεται. Είναι πολύ καλό παιδί, ευαίσθητο. Ποτέ δεν έχει δείξει τέτοια στοιχεία», είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας του νεαρού σε δηλώσεις του στο Star.

Η θέση του δικηγόρου του 22χρονου

«Ο πελάτης μου αρνείται κάθε κατηγορία και το αδίκημα ακόμα και αν υποτίθεται ότι έχει γίνει, είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα», δηλώνει, από την πλευρά του, ο δικηγόρος του 22χρονου, Γιώργος Μυταλούλης.