Νέα Σμύρνη: Δίωξη στον 22χρονο για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας

Οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Νέα Σμύρνη: Δίωξη στον 22χρονο για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας

Ποινική δίωξη αποφάσισε το εισαγγελέας για τον 22χρονο στην Νεα Σμύρνη και απήγγειλε την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή, καθώς σε βάρος του έχουν υπάρξει και άλλες καταγγελίες γυναικών, και παρέπεμψε τον κατηγορούμενο να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο.

Η κατηγορία που αντιμετωπίζει είναι η προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα τα θύματά του τον έχουν αναγνωρίσει και εχει ταυτοποιηθεί από την Αστυνομία η συμμέτοχη του σε τουλάχιστον τέσσερις ακόμα περιπτώσεις, στην Ακρόπολη, στη Νέα Σμύρνη, το Παλαιό Φάληρο και την Καλλιθέα -δείτε εδώ την νέα σοκαριστική μαρτυρία-.

Νέα Σμύρνη δίωξη στον 22χρονο για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας

Πατέρας 22χρονου: «Είναι πολύ καλό παιδί, ευαίσθητο»

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του 22χρονου που ακολούθησε την κοπέλα μέχρι το σπίτι της στη Νέα Σμύρνη, με τον πατέρα του να ισχυρίζεται πως πρόκειται για ένα ευγενικό και ευαίσθητο παιδί που δε θα έκανε κακό.

Ο 22χρονος, που οδηγείται την Παρασκευή, 7 Μαΐου, στον Εισαγγελέα φαίνεται πως κατηγορείται για τρεις ακόμα επιθέσεις.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 22χρονος ταυτοποιήθηκε για παρόμοια περιστατικά σε βάρος νεαρών γυναικών που σημειώθηκαν στις περιοχές της Νέας Σμύρνης, του Παλαιού Φαλήρου και της Ακρόπολης

«Το παιδί είναι τέλειο, από κει και πέρα τι άλλο να σου πω; Εγώ που γνωρίζω το παιδί μου, πιστεύω ότι δεν είναι. Είναι φοιτητής και εργάζεται. Είναι πολύ καλό παιδί, ευαίσθητο. Ποτέ δεν έχει δείξει τέτοια στοιχεία», είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας του νεαρού σε δηλώσεις του στο Star.