Νέα Σμύρνη: Δικάζεται τη Δευτέρα ο 22χρονος

Το ξέσπασμα της μητέρας του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Νέα Σμύρνη: Δικάζεται τη Δευτέρα ο 22χρονος

Κρατούμενος μέχρι τη Δευτέρα που θα δικαστεί, πρόκειται να παραμείνει ο 22χρονος φοιτητής που ακολούθησε την κοπέλα μέχρι το σπίτι της στη Νέα Σμύρνη, έχοντας έξω από τα παντελόνι του τα γεννητικά του όργανα.

Ο νεαρός θα δικαστεί τη Δευτλερα, αφού πήρε τριήμερη προθεσμία προκειμένου να καταπραϋνθεί η διαδικτυακή οργή χιλιάδων χρηστών, οι οποίοι εκτόξευσαν το μένος τους κι όχι άδικα, προς το πρόσωπό του μετά το βίντεο που δημοσιοποίησε η νεαρή σοπράνο και τον έδειχνε να την ακολουθεί με το μόριό του σε κοινή θέα μέχρι την είσοδο του σπιτιού της.

Το ξέσπασμα της μητέρας του 22χρονου στη Νέα Σμύρνη

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα του που είναι κοινωνική λειτουργός, ξεσπώντας στο δικαστήριο επισήμανε ότι τόσο εκείνη όσο και οι ψυχολόγοι θα παρακολουθούν από εδώ και στο εξής τη συμπεριφορά του παιδιού της, το οποίο ουδέποτε μέχρι αυτή τη στιγμή είχε δείξει σημάδια παραβατικής συμπεριφοράς.

«Ένα μεγάλο μπράβο στην Δανάη που καθάρισε το θέμα μόνη της»

Η Σία Κοσιώνη έσπευσε να δώσει συγχαρητήρια στην Δανάη, την κοπέλα που είχε το θάρρος να καταγγείλει τον 22χρονο που την παρενόχλησε σεξουαλικά έξω από το σπίτι της στην Νέα Σμύρνη.

Η Δανάη δημοσιεύσει στα social media το βίντεο με το πρόσωπο του 22χρονου αλλά και όλο το συμβάν και λίγες ώρες αργότερα συλλήφθηκε αλλα και αναγνωρίστηκε και από όλες γυναίκες που έπεσαν εξίσου θύματα παρενόχλησης από τον ίδιο.

Η Σία Κοσιώνη λοιπόν προχώρησε σε μια ανάρτηση αναφορικά με την δύναμη της Δανάης στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

“Ένα μεγάλο «μπράβο» στην Δανάη που «καθάρισε» το θέμα μόνη της. Δεν φοβήθηκε, δεν κρύφτηκε, το κατήγγειλε, το δημοσιοποίησε και το κράτος έκανε τη δουλειά του. Για όλες τις γυναίκες που ξέρουν πολύ καλά τι θα πει να περπατάς μόνη το βράδυ και να φοβάσαι. #bravo #thankyou #sayno #react #women”.