Σοκ στα Λουτρά Αιδηψού - 22χρονη παρέσυρε ένα 13χρονο παιδί με το αμάξι της

Το παιδί υποβάλλεται σε δεύτερη επέμβαση παραμένοντας σε κρίσιμη κατάσταση

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σοκ στα Λουτρά Αιδηψού - 22χρονη παρέσυρε ένα 13χρονο παιδί με το αμάξι της

Χθες το απόγευμα σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα στα Λουτρά Αιδηψού, κατά το οποίο μια 22χρονη καθώς μετέβενε προς τα Λουτρά Αιδηψού, στην είσοδο της πόλης παρέσυρε ένα 13χρονο παιδί.

Ο νεαρός μαθητής μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας με πολύ σοβαρά τραύματα στο κεφάλι όπου και διασωληνώθηκε ενώ λίγο αργότερα μετά συνοδείας ιατρικού προσωπικού και περιπολικών της αστυνομίας διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Λαμίας.

Άμεσα ο νεαρός υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση και ακολούθως νοσηλεύθηκε στη ΜΕΘ σε πολύ κρίσιμη κατάσταση ενώ σύμφωνα με πληροφορίες από σήμερα το πρωί έως και αυτήν την ώρα υποβάλλεται σε δεύτερη επέμβαση παραμένοντας σε κρίσιμη κατάσταση.

Η νεαρή κοπέλα διαπιστώθηκε ότι δεν διέθετε δίπλωμα οδήγησης ενώ ερευνώνται οι συνθήκες του ατυχήματος από το ΑΤ Αιδηψού ενώ σοβαρό τροχαίο συνέβη και στο Κερατσίνι.

Λουτρά Αιδηψού τροχαίο

Σοβαρό τροχαίο είχε και η τραγουδίστρια Μαρία Τζινέρη

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok, η τραγουδίστρια Μαρία Τζινέρη ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς της φίλους πως είχε ένα σοβαρό τροχαίο και χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο ΚΑΤ.

Όπως περιγράφει η τραγουδίστρια στην ανάρτησή της, το τροχαίο έγινε καθώς κατευθυνόταν προς την Γλυφάδα. Κάποια στιγμή ένας ασυνείδητος οδηγός παραβίασε ένα στοπ και έπεσε πάνω της.

Μάλιστα η ίδια φάνηκε να είναι πολύ εκνευρισμένη με αυτό που της συνέβη, κυρίως με την αναισθησία του οδηγού που τη χτύπησε με το αυτοκίνητό του.

«Από την Κυριακή το απόγευμα νοσηλεύομαι στο ΚΑΤ με σπασμένο θώρακα, ένα πολύ ωραίο κάταγμα στο δεξί μου χέρι, μετατόπιση σπονδύλου, πολλούς μώλωπες και πολλές κακώσεις στην λεκάνη. Ευτυχώς φορούσα ζώνη. Ένας ευσυνείδητος πολίτης, την Κυριακή το απόγευμα, ενώ κατευθυνόμουν προς Γλυφάδα στη λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας, αποφάσισε να παραβιάσει ένα stop. Έτσι γιατί γούσταρε, χωρίς φλας, χωρίς ειδοποίηση. Να μπει από την πρώτη λωρίδα στην τρίτη. Οι ηλίθιοι είναι αήττητοι. Προσέχετέ τους» αναφέρει η Μαρία Τζινέρη.