Νέα Σμύρνη: Αναβλήθηκε η δίκη του 22χρονου

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Νέα Σμύρνη: Αναβλήθηκε η δίκη του 22χρονου

Εξαιτίας των ειδικών μέτρων που ισχύουν στα δικαστήρια για την πανδημία του κορωνοϊού, η δίκη στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο του 22χρονου, ο οποίος κατηγορείται για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή, αναβλήθηκε.

Η υπόθεση σύμφωνα με πληροφορίες, αποσύρθηκε από το πινάκιο καθώς αυτή την περίοδο πραγματοποιούνται στα Αυτόφωρα δικαστήρια μόνο δίκες με κρατούμενους.

Η δίκη του 22χρονου είχε αναβληθεί και την περασμένη Δευτέρα μετά από αίτημα της υπεράσπισης του προκειμένου να προσέλθουν να καταθέσουν οι μάρτυρες αλλά και οι παθούσες.

Ο 22χρονος κατηγορείται για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και το αδίκημα αφορά σε τέσσερις κοπέλες που τον έχουν καταγγείλει. 8 είναι οι καταθέσεις κατά του 22χρονου.

Οι αρχές έχουν στα χέρια τους βίντεο του 22χρονου για απόπειρα βιασμού

Οι Αρχές έχουν πλέον στα χέρια τους ένα βίντεο που έχει καταγράψει καρέ-καρέ την επίθεση του 22χρονου φοιτητή σε βάρος μιας 22χρονης κοπέλας τον περασμένο Αύγουστο στην περιοχή του Νέου Κόσμου.

Το υλικό που κατέθεσε η κοπέλα μαζί με τους δικηγόρους της συνοδεύει τη μήνυση που είχε υποβάλει κατ’ αγνώστων στις 6 Αυγούστου του 2020, όταν δέχθηκε επίθεση στην είσοδο του σπιτιού της στην περιοχή του Νέου Κόσμου και το κατήγγειλε στο Τμήμα Ασφαλείας Ακροπόλεως.

Η νεαρή, όπως υποστήριξε, έδωσε πραγματική πάλη με τον βιαστή της ο οποίος επιχείρησε να της βγάλει τα ρούχα, εκείνη κατάφερε να του αποσπάσει τη μάσκα και να δει το πρόσωπό του ενώ, όπως λέει, στο βίντεο εχει καταγραφεί καθαρά το πρόσωπο του δράστη.

undefined

Μετά την αποκάλυψη της δράσης του 22χρονου, το θύμα, τον αναγνώρισε στο τμήμα της Νέας Σμύρνης ενώ ο φάκελος της υπόθεσης που είχε χρεωθεί σε εισαγγελέα διαβιβάστηκε σήμερα στο Τμήμα Νέας Σμύρνης προκειμένου να διενεργηθεί έρευνα για το αδίκημα της απόπειρας βιασμού το οποίο είναι κακούργημα.

Μετα και τη μήνυση της κοπέλας που είχε υποβληθεί κατ’αγνώστου και πλέον κατόπιν της αναγνώρισης που έγινε προσωποποιείται, οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ δημιουργούν νέα δεδομένα στην υπόθεση. Πλέον, ο κύκλος επιθέσεων έχει ανοίξει και εξετάζονται και άλλες περιπτώσεις με δράστη τον νεαρό φοιτητή, ενώ υπάρχουν ήδη 8 καταθέσεις.