Γλυκά Νερά: Ξέσπασε η ψυχολόγος της Καρολάιν - «Υπάρχει διασυρμός και διαπόμπευση»

«Μπορεί αυτός ο άνθρωπος να βγει έξω να πάει να ψωνίσει με το παιδί του να βγει μια βόλτα;»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γλυκά Νερά: Ξέσπασε η ψυχολόγος της Καρολάιν - «Υπάρχει διασυρμός και διαπόμπευση»

Η ψυχολόγος της Καρολάιν που δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά, Ελένη Μυλωνοπούλου μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα και αναφέρθηκε στην διαπόμπευση και το διασυρμό που δέχεται ο σύζυγος της 20χρονης από τον κόσμο, μέσα από τα social media μετά από δημοσιεύματα που έχουν βγει.

Το ξέσπασμα της ψυχολόγου της Καρολάιν

«Ο άνθρωπος αυτός βιώνει με αξιοπρέπεια το δικό του δράμα. Δυστυχώς οι άνθρωποι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ασελγούν πάνω σε ανθρώπους διαπομπεύουν, χωρίς ενσυναίσθηση. Γι΄αυτό το λόγο έδωσα αυτή τη συνέντευξη. Μου είναι δύσκολο να πιστέψω ότι η Καρολάιν δε ζει. Ένα πολυτάλαντο κορίτσι και μια καλή μανούλα παρά το νεαρό της ηλικίας της.

Μιλάω με τον Μπάμπη. Ο άνθρωπος αυτός έχει προβλήματα γιατί έχει να διαχειριστεί αυτή τη διαπόμπευση και το πένθος του, το παιδί του. Είναι εκπαιδευμένος να διαχειρίζεται καταστάσεις κρίσεων.

Μπορεί αυτός ο άνθρωπος να βγει έξω να πάει να ψωνίσει με το παιδί του να βγει μια βόλτα, τη στιγμή που υπάρχει αυτός ο διασυρμός και αυτή η διαπόμπευση για το όνομά του;»

«Ο Μπάμπης βιώνει το δικό του δράμα, δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει και δεν θα λυγίσει»

Συγκλονίζουν τα λόγια της ψυχολόγους του άτυχου ζευγαριού στα Γλυκά Νερά, του Μπάμπη και της Κάρολαιν, λίγο καιρό μετά την δολοφονία της 22χρονης.

Στο μικροσκόπιο των αναλυτών της ασφάλειας μπαίνουν δύο νέα βίντεο από κάμερες παρακολούθησης σπιτιών των Γλυκών Νερών προκειμένου να εντοπιστεί το όχημα που χρησιμοποίησαν οι δολοφόνοι της Καρολάιν για να φτάσουν στο σπίτι της οικογένειας.

Το νέο υλικό είναι από κάμερες σπιτιού επί της οδού Καραϊσκάκη και δείχνει ένα σκούρο όχημα να περνά στις 05:07 το πρωί της Τρίτης 11 Μαΐου και τέσσερα λεπτά αργότερα, στις 05:11, ακολουθεί η μηχανή μ’ έναν αναβάτη, ο οποίος φαίνεται να φορά κουκούλα φούτερ.

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, η ψυχολόγος της Κάρολαιν έδωσε την δική της κατάθεση στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών και μέσα σε όλα ανέφερε πως το ζευγάρι ήταν πολύ δεμένο και αγαπημένο.

Στο μεταξύ, το ζευγάρι είχε αγοράσει ένα οικόπεδο με την ψυχολόγο να συμβουλεύει την Κάρολαιν να μην το αναφέρει πουθενά για την δική της ασφάλεια. Η συγκεκριμένη αγορά από την αρχή έχει μπει στο μικροσκόπιο των αξιωματικών του Τμήματος Ανθρωποκτονιών που χειρίζονται την υπόθεση. Η 20χρονη, σύμφωνα με την ψυχολόγο της, είχε σκοπό να συνεχίσει τις σπουδές της.

«Με ενοχλούν όλα τα σενάρια που βγαίνουν, είναι απάνθρωπα και με στεναχωρούν. Έρχονταν τα παιδιά και έφερναν το μωράκι τους. Πάντα αγκαλιά. Ο Μπάμπης βιώνει το δικό του δράμα με αξιοπρέπεια και δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει και δεν θα λυγίσει. Ήταν πολύ υποστηρικτικός σύζυγος. Ήταν ένα εξαιρετικό ζευγάρι».